Jak VIP starají o své psy

Jak VIP starají o své psy

Kategorie: CELEBRITY

Někdo by mohl říct, že herci, zpěváci, moderátoři a další známé tváře nejspíš nemají pro nedostatek času žádná domácí zvířata.



Ovšem to je omyl, který vyvrátili Yemi A.D s fenkou Summer, David Kraus s Bostonským teriérem Hugem, Petra Pudová se dvěma chrty, Kateřina Sokolová Jack Russellem Ritchiem a Helena Vondráčková německým ovčákem Elsou, když se rozhodli přijmout pozvání k otevření nového butiku pro psy na Malé Straně s výrobky Hunter.

Kateřina Sokolová: „Jsem ráda, že zastoupení značky Hunter začalo u nás pořádně fungovat. Našemu Ritchiemu kupujeme tuto značku pravidelně. Vždy mu vybereme více ručně šitých obojků a vodítek z pravé kůže, aby byl za pořádného fešáka,“ říká s úsměvem Katka Sokolová.

I Yemi A.D. je klientem a rád zde nakupuje. Jak sám říká, zatím nakoupil jen obojek a vodítko, ale kdo ví, třeba si vybere i z široké nabídky pelíšků, hraček, psí kosmetiky, oblečků či pamlsků, které si zde navíc sami pečou, čímž se může pochlubit málokdo. A jak že vlastně ke své fence přišel? „Summer jsme koupili jako bígla, ale náš veterinář nás vyvedl z omylu a řekl nám, že je to nejspíš kříženec bígla s pointerem. Samozřejmě jí kupujeme jen to nejlepší, například vodítko a obojek máme od Hunteru. Summer cvičíme společně s manželem a ona na oplátku cvičí nás svojí tvrdohlavostí a hravostí,“ vypráví s úsměvem na rtech spokojený zákazník Yemi.

Helena Vondráčková a Yemi A.D.

Se svými psy přišly také další osobnosti, které se touto značkou zkušenost zatím nemají. Podle toho, jak se ale po obchodě nadšeně rozhlížely, lze říci, že se určitě stanou jeho zákazníky. V dobré náladě se nám svěřily se svými příběhy.

David Kraus: „Můj pes Hugo je mým hlavním parťákem a doprovází mě na všechny koncerty, do divadla, ale i na natáčení. Nejdůležitější pro nás oba je, že můžeme být spolu,“ prozrazuje David Kraus.

David Kraus

Helena Vondráčková: „Máme báječného psa z policejního vrhu. Jako štěně naše Elsa okusovala vše z plastu, pustila i do kabelu od vrat a dostala chudinka 380V šok. Teď už je ale skvěle vycvičená a dokonce se sama naučila otevírat návštěvám dveře. Pak je samozřejmě přivítá jako paní domu,“ směje se Helena, o které je známo, že má psy moc ráda.

Foto: Hunter

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle