Jitka Čvančarová a Tereza Brodská se staly kmotrami

Jitka Čvančarová a Tereza Brodská se staly kmotrami

Kategorie: CELEBRITY

Jitka Čvančarová a Tereza Brodská se staly kmotrami a společně s farářem Janem Opočenským pokřtili nový salon Babor Beauty Spa v Teplicích.



Jakmile bylo nově otevřenému salonu požehnáno, rozhodly se obě kmotry společně s dalšími hosty, mezi které patřila i Lucie Králová a Lenka Taussigová, že využijí jeho služeb.

Dámy si mohly vybrat dle svého uvážení z celé řady procedur od různých druhů masáží přes ošetření rukou a nohou až po klasická kosmetická ošetření. „V salonu se používá výhradně přírodní kosmetika Babor, která je určena do kosmetických salonů, lázní a klinik. Nelze ji koupit nikde v parfumerii či lékárně a ti co s ní pracují, musí být z oboru a mít patřičnou kvalifikaci,“ Jaroslava Nikoluk, ředitelka Trend Cosmetics s.r.o.

Jitka Čvančarová a Tereza Brodská

Všechny čtyři dámy si vybrané ošetření velmi užily a mohly příjemně relaxovat. Nejprve prošly všechny VIP klientky diagnostikou pleti a následnou konzultací, při které byl pro každou vytvořen návrh ošetření na míru. To si následně příjemně užily. Po samotné proceduře si ještě všechny jednotlivě vyslechly, jak se o svou pleť starat doma a co by bylo vhodné používat za přípravky. „Pokud klientka chce, na závěr ji ještě nalíčíme, ale často se to nestává. Ony si totiž chtějí užít tu čistotu a čerstvost své pleti po ošetření,“ Jaroslava Nikoluk

Co se týče kosmetiky obecně, přítomné ženy se nám svěřily:

Tereza Brodská: „Jedna z mnohých rad, kterou mi maminka dala do života, byla jedna taková holčičí. Řekla: ‚Terinko, vždycky používej jen kvalitní kosmetiku.‘ Od mládí jsem se této maminčiny rady držela a musím vzkázat: ‚Díky mami!‘ K tomu bych ráda přidala svůj vlastní dovětek: Když skloubíte kvalitní kosmetiku s vnitřní vyrovnaností a s úsměvem na tváři, výsledek je perfektní,“ svěřuje se Tereza Brodská.

Jitka Čvančarová: „Ráda se nechávám opečovávat kvalitní kosmetikou v příjemném prostředí, vlídnými lidmi. Nevnímám to jen jako nutnost ženy o sebe pečovat z estetických důvodů, ale má to i blahodárný psychologický účinek,“ říká Jitka Čvančarová.

Lucie Králová: „V době, kdy jsem vyhrála miss, se mě mnoho novinářů ptalo, jakou používám kosmetiku. Tehdy jsem na vše jen odpovídala, že pouze dodržuji pitný režim. Ve 23 letech to snad i stačilo. Dnes to je 7 let po mém vítězství a já s pokorou přiznávám, že začínám mít kosmetiku velmi ráda. Únava v obličeji je po 2 dětech znát a navíc už je mi přes 30 let a to je už také pomalu znát,“ směje se Lucie. Proto jsem si v den mých 30 narozenin dala předsevzetí, že půjdu 1x měsíčně na kosmetiku a také jsem se vybavila všemožnými krémy. Přesto vše chci říct jednu věc: žena by se měla naučit přijmout, jak já říkám, “zrání“ a netrápit se extrémně vráskami, protože jinak jí přibudou další. Hlavní je pozitivní pohled na život,“ radí Lucie Králová.

Lenka Taussigová: Každá žena by se o sebe měla starat, a když je navíc modelkou, tak má ke kosmetice ještě daleko blíž než ostatní. Já chodím pravidelně na kosmetiku už od 15 let. V létě si obličej moc neopaluji, abych neměla brzy vrásky a solárko už několik let také nenavštěvuji. Dříve, když jsem každý týden chodila přehlídky, tak moje pleť hodně trpěla. Každý mě totiž tenkrát líčil jinou kosmetikou. Nyní jsem ráda, že používám pořád stejnou kosmetiku a pleť se mi dost zlepšila. Samozřejmě tomu také pomohlo mateřství a nyní druhé těhotenství,“ říká budoucí maminka dalšího dítěte Lenka Taussigová.

Foto: Babor Beauty Spa
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle