Kalendář Taťány Kuchařové

Kalendář Taťány Kuchařové

Kategorie: CELEBRITY

První fotografie kalendáře 2011 Taťány Kuchařové. Focení prvního českého kalendáře topmodelky a Miss World 2006 Taťány Kuchařové proběhlo v polovině srpna a výsledek bude stát opravdu za to.



Fotilo se s týmem profesionálů v nádherných lokalitách České republiky včetně krásného zámeckého parku se spoustou filmových rekvizit. Specialisté z tohoto oboru dokonce vytvořili celou vesničku, kde se Taťána proměnila v bohémskou divu či herečku a koncept kalendáře nás provede jejím kočovným životem a divokou duší umělce. ,,Taťána má v sobě kus herectví, nic pro ni není problém. Umí se vcítit do role, jezdit na koni a má výbornou taneční průpravu. Takto všestranně talentovanou modelku, se kterou by bylo možné realizovat takovýto náročný projekt, najdete málo kde.“, shodují se profesionálové z oboru.

Focení  kalendáře Taťány Kuchařové

„Chtěla bych velmi poděkovat celému týmu, všichni odvedli profesionální práci, kterou nám ztěžovalo nevyzpytatelné počasí, nehledě na brzké vstávání a pozdní konce. Bylo to i přes náročnost a špatné počasí jedno z nejpříjemnějších focení.

Fotograf tohoto projektu Marek Musil, kterého pokládám za jednoho nejlepších českých fotografů, vymyslel opravdu výjimečný koncept a já jsem přesvědčená, že výsledek bude perfektní. Velmi se těším na křest, který proběhne na podzim tohoto roku, a kalendář bude představen veřejnosti i médiím. Taťána je opravdu neskutečně profesionální a fotografie jsou dokonalé.“, říká produkční projektu Michaela Fotulová za společnost BA Navigation, pro kterou je tento ojedinělý projekt čtvrtý kalendář v pořadí.

A co na to říká sám fotograf: „Mám z tohoto focení velice dobrý pocit, na place se sešla skvělá parta lidí, která táhla za jeden provaz jak profesně, tak i lidsky...a to se na fotkách podepsalo.....každý z nás tam nechal spoustu energie, takže teď už se těším až to bude v tištěné podobě, to je totiž ta třešnička na dortu.“, dodává s úsměvem Marek.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle