Lekce vaření se zúčastnily krásky českého showbyznysu

Lekce vaření se zúčastnily krásky českého showbyznysu

Kategorie: CELEBRITY

Co mají společného Ivanka Gottová, Ilona Czáková, Míša Kuklová, Eva Jasanovská, Jana Adamcová, Lucia Gibodová, Marta a Martina Jandová?



Kromě neodolatelného půvabu už také umí skvěle vařit! Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. A dámy nyní mohou své drahé polovičky překvapit excelentní asijskou kuchyní, jež je naučil samotný guru Chef de Cuisine vyhlášené pražské restaurace SaSaZu Shahaf Shabtay.

Ivana Gottová

Ivana Gottová pravidelně organizuje „dýchánky“ pro své nejbližší přítelkyně a tenhle je vůbec první, který můžete vidět zdokumentovaný.Ivana tentokrát s pomocí Evy Jasanovské, PR manažerky restaurace a klubu SaSaZu, své přítelkyně pozvala na lekce vaření Shahafa Shabtaye do restaurace SaSaZu. Shahaf Shabtay dal nejprve všem dívkám dřevěnou vážku pro štěstí, kterou jim přivezl z Vietnamu, čímž započal dynamickou a zábavnou lekci vaření.
Poprvé byla Ivana na večeři v SaSaZu na své narozeniny a z jídla byla doslova nadšená! „Miluji asijskou kuchyni, sama ji vařím, ale tyhle chutě jsou pro mě něco úplně jiného, nadpozemsky dobrého…“, rozplívala se Ivana.

Lekce vaření

Ilona Csáková

Ilona Csáková dorazila na dámskou jízdu speciálně z Brna. Po dítěti zhubla, ale přesto vaří velmi ráda! Jelikož Ilona fandí alternativní medicíně a zajímá se o ni, dávala kamarádkám při lekci vaření tipy, co jíst. Ivana s Martou Jandovou slíbili svým partnerům, že jim donesou nějaké jídlo s sebou.Viktor s Karlem si ale museli pěkně počkat, jelikož se lekce vaření u vína v SaSaZu protáhla až do půlnoci…

Martina Jandová

Martina Jandová – zabila dvě mouchy jednou ranou, během vaření zároveň natočila reportáž, čímž potvrdila, že jako každá jiná žena zvládne hravě dělat více věcí najednou a také spojit příjemné s užitečným.

Ivanka Gottová se také v průběhu lekce vaření svěřila Janě Adamcové, že se její holčička zamilovala do jejího syna a ptá se, kdy ho znovu uvidí. Doufejme, že se malé její přání brzy vyplní a dlouho jim to vydrží.

Na další VIP lekce vaření v SaSaZu se Ivanka chystá společně se svým manželem, zlatým slavíkem Karlem Gottem.

Jak na pana Božského? Máme pro Vás zaručený tip!

Chcete se i Vy naučit to, čím vnadné krásky ze světa showbyznysu hostí svoje drahé partnery? Překvapte svého pana Božského tím, co může mít k večeři již třeba dnes mistr Karel Gott!

Lekce vaření v SaSaZu Vás naučí odhalit několik tajů asijské kuchyně v podobě Empire Saigon Roll, Calamari Chili, Bombay Butter Chicken a koktejlu Green Geisha.

Lekce vaření

Lekce vaření v SaSaZu

Restaurace SaSaZu se stala rychle po svém otevření vyhlášeným gurmánským místem díky netradiční asijské kuchyni. Zajímavé chuti orientálních jídel SaSaZu jsou leckdy těžko definovatelné. Šéfkuchař Shahaf Shabtay, který vařil již pro takové hvězdy jako je dánská královna, David Beckham a nedávno v pražské SaSaZu také pro Macy Gray, kapelu Groove Armada či nejslavnějšího DJe světa Tiësta nechá nahlédnout do tajemství své kuchyně.

Lekce vaření SaSaZu jsou maximálně pro 10 lidí. Při kurzu vaření, který trvá zhruba 2 hodiny, se dozvíte, jak připravit 4 jídla ze SaSaZu menu. Cena kurzu zahrnuje jídlo, pití, přednášku o víně a koktejlech a také miniknížku receptů, které Shahaf Shabtay bude učit.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle