Stejné místo ve stejnou dobu, slíbily si herečky

Stejné místo ve stejnou dobu, slíbily si herečky

Kategorie: CELEBRITY

Krevety, losos, tuňák i další mořské lahůdky, skvělé šampanské a živá hudba. To vše v samém centru Prahy na Staroměstském náměstí. Tak se s létem rozloučila šestice známých hereček - Jitka Smutná, Miluše Šplechtová, Kamila Špráchalová, Vendula Křížová, Iva Kubelková a Pavla Vitázková.



A že nešlo o loučení ledajaké, dokazuje to, že se oblíbené herečky sešly U prince. I když je nepozval princ skutečný, ale majitel stejnojmenného pražského hotelu, nic to neubralo na příjemné a hodně veselé atmosféře zářijového večera.

Dámskou jízdu doplnila také majitelka cestovní kanceláře Iríny tours Sotira Korecká. Díky ní tak mělo loučení s prázdninami tu správnou příchuť. Její přítomnost totiž oblíbeným herečkám z primáckých Cest domů připomněla olympskou riviéru, kde díky ní strávily nezapomenutelné chvíle poslední víkend v červnu.

Cesty domů

Právě zážitky ze společné řecké dovolené nakonec přiměly všechny dámy ke slibu „stejné místo, ve stejnou dobu.“ A závazek hned také stvrdily záznamem ve svých diářích, které jim darovala Kamila Špráchalová. „Chtěla jsem holky něčím obdarovat a objevila jsem malé diářky, do kterých jsem poznačila datum příští společné dámské jízdy – dovolené. A, jak vidím, holky to potěšilo,“ říká s úsměvem na tváři herečka s kouzelným hlasem Kamila Špráchalová.  Jediná Iva Kubelková chvilku se slibem váhala z důvodu plánovaného ukončení vysokoškolského studia právě v období června příštího roku. Jak nakonec ale řekla: „Je jasné, že pojedu!“

Šestice hereček pak vzpomínala nejen na léto, ale i historky z natáčení či divadelního zákulisí. Všechny se těšily na fotky prvního vnoučka Jitky Smutné, který se začátkem srpna narodil a jmenuje se František. Kamila s Ivou pak vyprávěly o svých ratolestech a jejich prvních dnech ve školních lavicích. Příjemný večer, u kterého díky přítomnému pianistovi nakonec nechyběl ani zpěv, ukončil až pražský Orloj ohlašující pár hodin po půlnoci.

Foto: www.hermina.cz
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle