Divadla v Praze připravují premiéru inscenace idiot

Divadla v Praze připravují premiéru inscenace idiot

Kategorie: DIVADLO

 Současná společnost nás nutí věřit, že všechno na světě, tedy i vztahy, jsou jen věcí nabídky, poptávky, šikovné manipulace. Vše lze objednat, koupit, nějak zařídit.



Co se ale stane, když se potkáme se skutečnou láskou, která dokáže naplnit duši, srdce, hlavu, vynést nás ke hvězdám, ale nepodléhá naší vůli. Lásku, na kterou se umírá a pro kterou se zabíjí? Na to se můžete podívat v Divadle Rokoko velmi zblízka, protože netradiční scénografie umožňuje hrát nejen na jevišti, ale i mezi diváky.

Hlavní roli knížete Mykšina hraje Aleš Bilík. V dalších úlohách se diváci mohou těšit na Jiřího Hánu, Ninu Horákovou, Milana Kačmarčíka, Stanislavu Jachnickou, Petru Tenorovou, Annu Theimerovou, Terezu Krippnerovou, Michaela Vykuse, Zdeňka Dolanského, Viktora Dvořáka a Viléma Udatného. Premiéry inscenace Idiot se uskuteční 10. a 13. března v Divadle Rokoko.

Divadlo

Fjodor Michajlovič Dostojevskij

Idiot

Režie: Pavel Khek
Dramaturgie: Věra Mašková
Překlad: Tereza Silbernáglová
Kostýmy: Agnieszka Pátá Oldak
Scéna: Adam Pitra
Hudba: Vladimír Nejedlý
Hrají: Aleš Bílík, Jiří Hána, Nina Horáková, Milan Kačmarčík, Michael Vykus, Zdeněk Dolanský, Viktor Dvořák, Stanislava Jachnická, Petra Tenorová, Anna Theimerová, Tereza Krippnerová a Vilém Udatný
Premiéry 10. 3. a 13. 3. v Divadle Rokoko


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle