Mladá seriálová hvězda už neposlouchá maminku

Mladá seriálová hvězda už neposlouchá maminku

Kategorie: DIVADLO

Pokud jde o odvahu, mladá hvězda seriálu Ulice Michaela Doubravová se směle vyrovná své seriálové postavě Bětce. Prokázala to na dovolené ve Španělsku, kam přijela na týden za svým partnerem Milanem Peroutkou.



Ten tam tráví celé prázdniny na stáži v podmořském muzeu v Malaze. Na test odvahy došlo na skalním převisu v El Choru, odkud Míšiny kamarády napadlo skočit z desetimetrové výšky do vod malebné laguny. „Šíleně jsem se bála, nejdřív jsem skákat nechtěla, už jenom proto, že mi máma celý život promlouvá do duše, ať tak riskantní věci nedělám. Ale nakonec jsem se klasicky nechala vyhecovat a musím říct, že to byla pecka. Užila jsem si celý týden a hlavně jsem nasbírala síly na zkoušení Pomády, protože jsem věděla, že je budu potřebovat,“ zavzpomínala Míša.

Michaela Doubravová

Teď už se totiž nepotí pod jižním sluncem, ale na jevišti Divadla Kalich, kde zkouší roli rebelky Rizzo v legendárním muzikálu Pomáda, který bude mít premiéru 6. září. A přiznává, že spolu s ostatními herci dostává opravdu do těla, protože slavnou love story plnou strhujících tanečních čísel zkouší vyhlášený režisér a choreograf Ján Ďurovčík, známý svými přísnými nároky. „Každý den dřeme choreografie osm hodin v kuse i víc, na závěr zkoušky jsme všichni na pokraji sil. Domů odcházíme po čtyřech. Ale i přes to šílené vyčerpání považuju zkoušení s režisérem Ďurovčíkem za nejkrásnější část celého roku, stejně jako u loňského Osmého světadílu. Je to krásný zážitek, navíc se tu sešla skvělá parta mladých šikovných lidí,“ prozrazuje herečka.

Míša se už smířila s tím, že coby divoká Rizzo bude muset hrát poprvé v životě v krátké paruce, která z ní dokonale udělá americkou středoškolačku z 50. let, kdy se děj slavného muzikálu odehrává. „I bez ní můžeme po druhém tanečním čísle muzikálu ždímat všechno oblečení, co máme na sobě. Zachránit pod parukou náš make-up bude přímo nadlidský výkon. Takže se kromě nás zapotí i maskérky,“ směje se Michaela.

Jediné, co herečce trochu kazí radost z blížící se premiéry, je fakt, že na ní nebude v hledišti sedět její přítel. Syn bubeníka skupiny Olympic Milana „Ferdy“ Peroutky totiž bude začátkem září stále v zahraničí. „Ale do konce září mě v Pomádě ještě stihne,“ těší se Míša. Milan se ucházel o roli v tomto muzikálu společně s ní. V náročných konkurzech, na něž dorazil rekordní počet uchazečů, ovšem na rozdíl od dívky svého srdce neuspěl.

Muzikál Pomáda je přitom pro mladý pár přímo osudovým titulem. Seznámili se totiž na letním hereckém kurzu, který zakončilo amatérské nastudování právě téhle hitové romance. A Míša s Milanem ztvárnili ústřední pár Sandy a Dannyho. „Právě tam jsme se do sebe zamilovali,“ prozrazuje na závěr Michaela Doubravová.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle