ULITY

ULITY

Kategorie: DIVADLO

Divadlo PULS uvede premiéru inscenace nové hry Magdaleny F. Gregorové ULITY



Sedm ulit. Sedm malých vesmírů. Cítíte se opuštění? Chybí vám pozitivní energie do života? Jste u konce se svými silami? Nejste sami! Tragikomická hra o samotě, touze a upřímné nechuti do života. Takto popisuje svou hru autorka Magdalena F. Gregorová, která Ulity napsala přímo pro herce Divadla PULS. Ke spolupráci divadlo přizvalo další výrazné mladé umělce – režisérku Ewu Zembok, výtvarnici Barbaru Wojkowiak a hudebníka Michala Mihoka. Vznikla tak pozoruhodná inscenace o mladých lidech, jejich životech, touhách a strastech, ztvárněná mladými pražskými umělci, jejichž životy jsou v mnoha směrech blízké životům jejich postav.

ULITY

„Text Magdaleny F. Gregorové bystře vystihuje generaci nejmladších dospělých nedospělých do života. S vtipem a melancholickou drsností mluví o problémech třicátníků, kteří chtějí vstoupit do světa, pokoušejí se navázat kontakt, ale žijí uzavření ve svých iluzích a představách.“, dodává k inscenaci režisérka Ewa Zembok.

Divadlo PULS je mladé a energické divadlo, jež vzniklo transformováním úspěšně fungující Divadelní společnosti Kulich. Původní repertoár byl založen především na pohádkách a tvorbě pro nejmenší diváky. Uvedením inscenace ULITY se ale Divadlo PULS stává součástí mladé pražské divadelní scény. Repertoár Divadla PULS bude rozšířen o další inscenaci pro dospělého diváka i v listopadu, kdy chystá premiéru hry Na rohu světa od Natálie Kocábové.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle