Audiokniha "Honicí psi"

Audiokniha "Honicí psi"

Kategorie: KNIHY

Chladné prostředí norského policejního sboru vám tentokrát odhalí skutečnosti 17 let staré vraždy mladé dívky z bohaté rodiny. Po podmínečném propuštění usvědčeného vraha se objevují nové případy. Je to náhoda nebo existují nějaké souvislosti?



Název: Honicí psi

Originál: Jakthundene

Autor: Jørn Lier Horst

Interpret: Zdeněk Kupka

Rok vydání: 2017

Nakladatelství: Bookmedia, Audiotéka.com

„Sedmnáct let starý případ vraždy mladé dívky je znovu otevřen a nové důkazy vedou konečně k usvědčení pravého pachatele. Důkazy ukazují na Williama Wistinga, někdejšího šéfa vyšetřovacího týmu. Někdo důkazy zfalšoval a William teď musí sám na vlastní pěst očistit své jméno a zjistit, kdo ten důkaz vyrobil. Někdo z jeho vyšetřovacího týmu? A proč teď? Je tedy ten již dávno odsouzený člověk skutečně nevinný? Hon se rozbíhá naplno.„

Příběh nepostrádá napětí ani spád, který graduje až do poslední chvíle. Komisař William Wisting je obviněn z manipulace s důkazy 17 let starého příběhu. Wisting je záhy postaven mimo službu a pouští se do obnoveného vyšetřování na vlastní pěst. Wisting je férový policajt, ale dokázat to může jen tak, že odhalí, kdo důkazy zfalšoval. Celý příběhem proniká autorova 20letá praxe vyšetřovatele a absolventa policejní akademie, psychologie a kriminologie. Hon za pravdou je realistický, prolínají se zkušenosti z policejního a novinářského světa pohodáře Wistinga a jeho inteligentní dcery Line.

„Honicí psi“ od Horsta skvěle interpretuje herec Zdeněk Kupka. Svižný a profesionální přednes dodává tomuto detektivnímu dílu dynamiku a ještě tajemnější nádech. Detektivní příběh se Zdeňkem Kupkou si právě teď v sychravých dnech vychutnáte nejvíc spolu se severským chladem, který vám skrz příběh Horst přenáší až do vašeho domova.

Audioknihu „Honicí psi“ si poslechnete na stránkách Audiotéka.com.

Audiokniha Honící psi


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle