Bezlepkové pečení je pro každého

Bezlepkové pečení je pro každého

Kategorie: KNIHY

Důkazem, že můžete opravdově mlsat i bez lepku, je nově vycházející knížka od Zdeňky Mazúrové, ze které se vám budou sbíhat sliny. Vychutnejte si pravé vanilkové rohlíčky, ovocné tvarohové knedlíky a celkem 70 receptů, které jsou 100 % gluten-free. Jejich chuť je nezapomenutelná!



Název: Bezlepkové pečení pro každého. Skvělé domácí dobroty nejen pro celiaky.

Autor: Zdeňka Mazúrová

Rok vydání: 2017

Vydavatel: Esence

„Bezlepkové pečení pro každého“ je kuchařka 70 ověřených receptů, pro všechny, kteří rádi mlsají a mají intoleranci nebo alergii na lepek, pro všechny, kteří vynechávají lepek kvůli redukční dietě, ale i pro ty, co nechtějí zbytečně zatěžovat svůj organismus. S recepty z této graficky nádherně zpracované kuchařky vás provedou kuchyní po celý rok. Najdete v ní recepty na narozeninové oslavy, párty s přáteli, ale i na Vánoce. Vánoční tabule bez lepku již nebude ochuzená o chuť pravých vanilkových rohlíčků, marokánek nebo išelských dortíčků.

Pokud vynecháváte lepek ve své stravě, už nemusíte řešit, jak upéct všechny ty bábovky, koláče a rolády, které vaše rodina miluje. Autorka řešila stejný problém. Chtěla, aby bezlepkové pochoutky byly k nerozeznání od těch tradičních, a tak vzniklo „Bezlepkové pečení pro každého“.

Kniha bezlepkových dobrot se bude vyjímat ve vaší knihovně díky vkusnému grafickému zpracování a díky opravdu „chutným“ fotografiím se vám budou sbíhat sliny od první stránky.

„Když jsem začala péct bezlepkově pro dceru, byly to krušné časy. Trvalo mi řadu let, než jsem recepty vyladila. Zvolit tu správnou mouku a její množství není jednoduché. Proto jsem se rozhodla, že bych se ráda o mé zkušenosti podělila, a recepty sepsala do této kuchařky. Najdete mezi nimi osvědčené klasiky, recepty z první republiky po mé babičce, ale i recepty nové,“ svěřila se autorka Zdeňka Mazúrová.

Bezlepkové pečení pro všechny

Pokud plánujete odlehčit letošní slavnostní tabuli, inspirujte se Zdeňkou Mazúrovou. Já budu letos péct bezlepkové stříkané rohlíčky podle Zdeňky, které si mě získaly. A vy?


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle