Gin – historie, příběhy, trendy a koktejly

Gin – historie, příběhy, trendy a koktejly

Kategorie: KNIHY

Také vaše fantazie pro míchané nápoje z ginu končí u kombinace gin-tonik? Tak právě pro vás je nová kniha odhalující tajemství této legendární pálenky s charakteristickou chutí jalovce. A třeba při příští párty překvapíte své přátele originálnějším míchaným nápojem z ginu.



Název: Gin. Historie, příběhy, trendy a koktejly

Autor: Davide Terziotti, Vittorio D'Alberto, Ekaterina Logvinova, Fabio Petroni

Rok vydání: 2017

Vydavatel: Knihy Omega

Gin je součástí mnoha tradičních i moderních koktejlů, které milují lidé po celém světě. Vychutnejte si je i vy. V nové knize celé věnované tomuto ušlechtilému destilátu objevíte soubor koktejlů s návody na jejich přípravu. Snadno si vytvoříte míchaný nápoj na bázi ginu doma pro své přátele i vy. Všechny recepty jsou doprovázené luxusními fotografiemi mistra zátiší, fotografa Fabia Petroniho, ze kterých se vám budou v puse sbíhat sliny.

Ale před tím, než se pustíte do ochutnávek, trocha osvěty a znalostí neuškodí. Svým známým tak můžete naservírovat kromě lahodných koktejlů i pár informací o ginu, které dokoření společné chvíle. Vydejte se třeba na společnou cestu kolem světa prostřednictvím 32 druhů ginů rozdělených na základě tradice, výrobních metod a použitých rostlinných složek do tří kategorií – tradiční, moderní a inovativní. Poznejte nejslavnější i nejrozšířenější druhy, limitované série a další variace.

A cesta od první pálenky s charakteristickou chutí po jalovci až k vám domů? Stylová kniha o ginu přináší stručnou historickou cestu tohoto nápoje, jeho použití během věků až k součastnosti, dozvíte se, jak destilát vzniká, jaké koření se do jednotlivých druhů přidává i jak globální svět ovlivňuje vývoj a kvalitu ginu.

Vám už nyní zbývá jen vyzkoušet si svou zručnost a umíchat si podle návodu některý z chutných koktejlů.

Gin


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle