Jediné pravé lásky

Jediné pravé lásky

Kategorie: KNIHY

Pro změnu vám přinášíme recenzi audioknihy, která v podání interpretky Kláry Issové dodává propracovanému příběhu ještě romantičtější nádech svým příjemných hlasem a uměleckým přednesem.



Název: Jediné pravé lásky

Originál: One True Loves

Autor: Taylor Jenkins Reid

Interpret: Klára Issová

Rok vydání: 2017

Nakladatelství: Mladá fronta, Bookmedia, Audiotéka.com

"Emma Blairová si vezme svou lásku ze střední školy Jesseho. Daleko od rodičů i jejich představ o budoucnosti svých dětí, si spolu vybudují svůj vysněný život. Život plný cestování a adrenalinu ale skončí nehodou vrtulníku nad Tichým oceánem, ve kterém sedí Jesse. Emmě se zhroutí život. Rozhodne se odstěhovat zpátky do rodného města a začne žít úplně jiný život. Takový, jaký vždycky chtěli její rodiče. Znovu se zamiluje do Sama, který je do ní zamilovaný ještě od dob střední školy a zasnoubí se s ním. Je znova šťastná, ale jen do té doby, než se najde Jesse. Je naživu a celé roky se za ní snažil vrátit. Spolu ovšem zjistí, že po letech už nejde začít znova tam, kde přestali. Koho si Emmino srdce nakonec vybere?"

Jediné pravé lásky audiokniha


Taylor Jenkins Reid popsala do detailů to, co se odehrává v životě a především v hlavě hlavní hrdinky a vypravěčky Emmy, se kterou se život nemazlil. Emma je postavená do životního dilematu mezi své dvě jediné pravé lásky – učitele hudby Sama a svého "znovuzrozeného" manžela Jesseho, se kterým prožívala neskutečnou vášeň a lásku do chvíle, než Jesse havaroval s vrtulníkem a na 3 roky odešel ze života nic netušící Emmy.

Příběh velmi realisticky a barvitě vykreslen autorčiným umem v popisu psychologického a emočního vývoje hlavních hrdinů. A troufám si napsat, že díky přednesu Kláry Issové byla kniha povznesena ještě o dva levely výše a ačkoliv jsem ji nečetla, audioknihu papírová verze díky Kláře Issové nepřekoná. K pohodovému víkendového odpoledni neváhám tuto knihu doporučit všem, kteří se nebojí milostných realistických místy tvrdých příběhů.

Knihu Jediné pravé lásky od Taylor Jenkins Reid načtenou Klárou Issovou si koupíte a poslechnete na Audioteka.com.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle