Malá máma. Pravdivý komiks o mateřství

Malá máma. Pravdivý komiks o mateřství

Kategorie: KNIHY

Být rodičem je jedna z nejtěžších věcí na světě a něco o tom už ví i Malá máma. V satiricko-humoristickém komikse o mateřství se každá máma najde. Komiks je inspirován životem a při jeho prohlížení budou chvíle, kdy se upřímně nasmějete. Zn.: TESTOVÁNO NA DĚTECH!



Název: Malá máma. Pravdivý komiks o mateřství.

Autor: Lenka Sadvarová

Rok vydání: 2017

Nakladatelství: Euromedia Group – Ikar

Inspiraci pro komiks „Malá máma“ našla autorka grafička a nyní máma na plný úvazek v nevšedně všedních dnech strávených se svým synkem. Do komiksu nasměrovala veškerou svou tvůrčí energii, prostřednictvím které nejraději komunikuje s lidmi. Obrázky kreslila během poledních spánků svého jinak křepčícího dítěte. „Malá máma“ se stala nejprve populární na blogu autorčiny kamarádky a díky velkému ohlasu dostala papírovou podobu malé roztomilé knížky.

„Malá máma“ je humoristický komiks, kde na každé stránce uvidíte sebe samu a uslyšíte se říkat „To jsem přesně já!“. Autorka satiricky zachytila momenty každé maminky, která prochází změnami a snaží se být pro své dítě nejlepší mámou na celém světě. S „Malou mámou“ se budete smát, můžete ji nosit kamkoliv sebou, kdykoliv do ní nakouknout nebo s ní můžete postavit garáž pro autíčko vašeho drobečka.

„Už je to nějaký ten pátek, co jsem se vydala na dovolenou zvanou mateřská. Sbalila jsem si do tašky kojící bikiny, opalovací krém proti striím a nafukovací kruh (vy víte který). Od té doby je to jeden velký trip. Všude. Napořád. Tohle malé-velké dobrodružství zaznamenávám v krátkých komiksech,“ uvádí v úvodu knihy autorka Lenka Sadvarová.

Malá máma. Pravdivý komiks o mateřství.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle