Mototoulání po Česku

Mototoulání po Česku

Kategorie: KNIHY

Vydejte se s jedinečným motoprůvodcem po toulkách českou krajinou. Vášnivý motorkář Jiří Bašný pro vás připravil 5 unikátních tras, které si vychutnáte během 1 dne.



Název: České mototoulky. Díl 1

Autoři: Jiří Bašný

Rok vydání: 2016

Nakladatelství: MotoRoute s. r. o.

České mototoulky doplňují svými 76 stranami skládačku motocyklových průvodců po světě i u nás 5 výletními okruhy regiony naší země. Trasa Česká Kanada, Železné hory, Orlické hory, Králický Sněžník a Kokořínsko nabídnou milovníkům motocyklů kulturní a historické památky, čistou přírodu, nádherný výhled a pohodlné cestování. Jednotlivé trasy autor popisuje velmi detailně vždy se subjektivně vybranými zastávkami, celkovou délkou trasy i časem, který je potřeba si vyhradit. Čas v průvodci je uveden čistě jen na jízdu. Sám autor uvádí, že každá trasa vás zavede na mnoho zajímavých míst, na hrady, technické památky, předválečné bunkry, či kláštery, a proto je třeba počítat i s rezervami.

České mototoulky

Trasy jsou prakticky odděleny barevným rozlišením, které usnadňuje orientaci v průvodci. Průvodce je velmi stručný, lehký a kompaktní, a vejde se tak i do menšího zavazadla na cesty.

 

Související články:

Na motorce do pohoří Apuseni s průvodcem

Na motorce po Rumunsku s průvodcem podruhé


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle