Na motorce po Rumunsku s průvodcem podruhé

Na motorce po Rumunsku s průvodcem podruhé

Kategorie: KNIHY

Rumunsko nabízí milovníkům motocyklů hodně a nejlepším způsobem, jak jeho přednosti objevit, je důkladně jej procestovat. Přinášíme vám již druhý díl průvodce po dechberoucí krajině této země. 28 unikátních asfaltových tras procházejících skrz 21 historických regionů a 7 nejvýznamnějších horských průsmyků pro začátečníky i náročnější cestovatele.



Název: Motorkářský průvodce po Rumunsku. Druhá část – Nejlepší rumunské silnice

Autoři: Nucuta Calin. Potinteu Sabin

Rok vydání: 2015

Nakladatelství: MotoRoute s. r. o.

Druhý díl průvodce nabízí přes 8 100 km cest po celém území krásného Rumunska se 70 turistickými zajímavostmi a oproti minulému dílu je tento věnován jezdcům, kteří dávají přednost asfaltovým silnicím. Na začátku průvodce je přehledná mapa Rumunska s vyznačením všech doporučených cest a označením stran tras, která značně zpřehledňuje orientaci v průvodci. Opět se seznámíte na začátku každého popisu trasy s turistickými zajímavostmi, horskými průsmyky, ubytovacími možnostmi a směrem trasy. U jednotlivých tras jsou uvedeny rovněž obtížnosti a celková vzdálenost cesty, včetně potřebného času k absolvování. Průvodce je kromě tras doplněný i praktickými radami pro každého motorkáře a malebnými fotkami rumunské krajiny. V závěru průvodce autor přidává 5 návrhů delších vzrušujících tras, které zabírají 4 až 8 dní v závislosti na preferenci stylu jízdy. Závěrečný rejstřík obsahuje další možnosti ubytování v jednotlivých místech cesty, včetně kontaktních informací.

Nejlepší rumunské silnice

Průvodce je velmi lehký, skladný a má menší formát než jeho předchůzce a opět praktickou kroužkovou vazbu, díky které se vám nalistovaná trasa neztratí a nebudete muset stále listovat. Pokud by vám při cestě i přesto nevyhovoval, stejně jako v prvním díle průvodce obsahuje unikátní kód pro stažení tras GPS navigace do vašich mobilních telefonů. Kromě kompaktní tištěné formy si můžete průvodce stáhnout i jako aplikaci.

Přejeme vám šťastné toulání po Rumunsku!

Související články:

Na motorce do pohoří Apuseni s průvodcem

Mototoulání po Česku


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle