Nakládačka na věčné časy

Nakládačka na věčné časy

Kategorie: KNIHY

Česká autorka Daniela Turecká po svém loňském debutu na poli kuchařského umění přichází s dalšími tipy na nakládání v knize Nakládačka na věčné časy. Svou první knihou, pojmenovanou Nalož to - kujeme pikle v kuchyni, se u nás stala první autorkou věnující se netradičnímu nakládání potravin.



Pokud je kuchyně vaším královstvím a rádi zkoušíte něco nového, rozhodně by neměla uniknout vaší pozornosti. Díky Danieliným radám zjistíte, že nakládat se dá téměř vše, překážkou je pouze vaše fantazie. A zde se opravdu fantazii meze nekladou.

Návrat do časů našich babiček

Kniha mi trochu připomíná návrat do časů našich babiček a prababiček, které dokázaly do zavařovacích sklenic naskládat celou škálu potravin na zimu a měly vždy nějakou chuťovku při ruce. Moderní doba nás naučila si spíše vše koupit v obchodě a na tradiční nakládání a zavařování jsme už pozapomněli. Zkuste však pár těchto receptů a uvidíte, že takovým lahůdkám se nic nevyrovná.

Na své si tady přijdou masožravci, vegetariáni, ale i milovníci sladkostí a také děti. Nechybí zde ani recepty na zdravé zavařování a tolik oblíbené bylinky. Sympatická Daniela v knize ukazuje i pro laiky srozumitelným způsobem, jak rychle před návštěvou vykouzlit ze spíže zajímavé dobroty. Vyzkoušejte pár receptů a rázem se z vás stanou nejlepší hostitelé, kteří zapůsobí na každé nečekané hosty. Nebo si jen tak pro sebe naložit něco dobrého pro příjemný večer u vína či piva. Nemusíte se bát žádných složitých postupů ani ingrediencí, vše je dobře dostupné a snadno pochopitelné.

Publikace by neměla chybět v knihovničce žádného zkušeného kuchaře, který vždy rád své okolí překvapí něčím novým a sám rád experimentuje. Knihu vřele doporučuji jako dárek také pro nekuchaře, díky skvělým doprovodným fotografiím musí publikace nadchnout pro nakládání opravdu každého. Prostě vás naloží do pohody a navnadí chuťové pohárky.

Nakládačka na věčné časy

Základní informace o knize Nakládačka na věčné časy

Autor: Daniela Turecká
Vychází :26. 9. 2017
Nakladatelství: Esence
168 stran


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle