Nezbytnost pro fanoušky kapely Bon Jovi

Nezbytnost pro fanoušky kapely Bon Jovi

Kategorie: KNIHY

Již před 30 let svedlo hardrockové kvinteto z New Jersey populární hudbu na scestí a zajistilo si přízeň zástupů fanoušků na nesčetném množství koncertů. Nově pro vás všechny, kterým se tato kapela hluboce zapsala do paměti vychází první rozsáhlá vzpomínková kniha s více než 130 barevnými fotografiemi.



Název: Bon Jovi

Originál: Bon Jovi The Story

Autor: Bryan Reesman

Rok vydání: 2017

Nakladatelství: Knihy Omega

Vzpomeňte s autorem Bryanem Reesmanem, hudebním novinářem na divoká světová turné, natáčení videoklipů i na sólové projekty jednotlivých členů. Autor se věnuje sestavám skupiny, mapuje vzestupy a pády jednotlivých členů od poloviny 80. let až po novou éru současného působení skupiny. Není pochyb, že tato publikace je nezbytností každého fanouška legendární kapely Bon Jovi, která se svou hudbou významně zapsala do popové kultury a dlouhodobě si drží silnou pozici. Najdete v ní kompletní informace o diskografii Bon Jovi, fotografie z předávání cen, která kapela získala i příběhy ze strastiplných chvil, doplněné názory hudebních kritiků, hudebních žurnalistů a dalších významných osobností z hudební branže, které byly zveřejněny k různým příležitostem. Proč to začalo mezi členy Bon Jovi koncem roku 1989 skřípat a proč se členové cítili vyhořelí a vyčerpaní? Jak obrovský úspěch kapely ovlivnil osobní životy jednotlivých členů? Nahlédněte s Bryanem Reesmanem hlouběji do životů členů kapely, ale i třeba na filmové plátno s Jonem Bon Jovim.

Jedinečné grafické zpracování hudebních projektů a historie Bon Jovi se bude vyjímat v knihovně každého pravého fanouška, který vzdává hold jedné z nepopulárnějších skupin vůbec. Kniha je rozpracována do dvanácti kapitol, které symbolizují milníky v éře kapely Bon Jovi, doplněné v závěru o kompletní diskografii, ve které si můžete porovnat všechna alba, která vlastníte a popřípadě si doplnit svou sbírku o chybějící nebo si prohlédnout, která alba byla nejúspěšnější a získala certifikace prodeje. Detailní rozpisy všech skladeb provázejí v popiscích jednotlivé kapitoly knihy.

Bon Jovi kniha


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle