První encyklopedie vesmíru

První encyklopedie vesmíru

Kategorie: KNIHY

3, 2, 1 .... Start! Vydejte se se svými dětmi na první cestu za poznáním vesmíru s rozšířeným vydáním příručky pro nejmenší První encyklopedie vesmíru. Nahlédněte do tajů toho, co nás obklopuje a věřte, že i vy dospělí objevíte něco, co jste doposud o vesmíru neslyšeli.



Název: První encyklopedie vesmíru. Příručka pro nejmenší čtenáře

Originální název: Space encyclopedia

Rok vydání: 2017

Nakladatelství: Euromedia Group, v edici Pikola

První encyklopedie vesmíru

Detailně zpracovaná První encyklopedie vesmíru je první úchvatnou výpravou do kosmického prostoru pro nejmenší čtenáře. Podává základní informace, ale i zajímavosti velmi poutavou formou skrz stručné texty, nádherné fotografie a ilustrace, které pomohou představit vesmír v celé jeho kráse všem malým čtenářům.

Děti se seznámí se stručnými fakty a osvojí si znalosti hravou formou porostřednictvím krátkých kvízů. Všechny odpovědi na kvízy a otázky si děti mohou sami vyhledat a učí se zábavnou formou práci s informacemi. Kniha má velmi logicky strukturovaný obsah, ale také každou jednotlivou stránku s interaktivními úkoly. Zapojte se spolu s vašimi dětmi do vesmírné výpravy a utvořte si vlastní vesmír z nafukovacího balonku.

První encyklopedii vesmíru si s radostí prolistují i dospělí a určitě si rozšíří obzory i oni. Tak schválně: Víte proč je Mléčná dráha "mléčná" a kde přesně se v ní nachází Země?

Ačkoliv je ještě brzo, doporučila bych tuto krásnou knihu jako dárek na Vánoce pro vaše děti. Kniha vyzývá k aktivitě, spolupráci, nenásilně vzdělává a především nutí děti se zamýšlet nad věcmi, na které běžně nenarazí. V závěru knihy najdou čtenáři stručný slovníček "vesmírných" pojmů, které obohatí jejich slovní zásobu. A co víme? Třeba právě z vašeho dítěte bude jednou světoznámý odborník na kosmický prostor.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle