Řešíš nebo hřešíš?

Řešíš nebo hřešíš?

Kategorie: KNIHY

V životě i ve stravování je důležité mít balanc a něco o tom ví i herečka a zapálená kuchařka Anna Linhartová. V životě každého z nás jsou okamžiky, kdy zjistíme, že se váha zasekla na příliš vysokém čísle a je potřeba řešit, kolik a co člověk sní, ale i chvíle, kdy toho máte dost a víte, že vaše problémy nejrychleji zaženete hříšným čokoládovým dortem. S kuchařkou od Anny máte na výběr – Hřešíš nebo Řešíš?



Název: Řešíš/Hřešíš

Autor: Anna Linhartová

Rok vydání: 2017

Vydavatel: Euromedia, Esence

Hravý koncept oboustranné kuchařky s opravdu jednoduchými recepty vás bude bavit. Jejich příprava vám nezabere mnoho času a každý den si budete moci vybrat ze spousty receptů na snídaňové, obědové, večeřové i svačinkové menu, ať už z poloviny knihy, která je věnovaná zdravému stravování nebo z druhé – hříšné. Základním mottem celé kuchařky je rovnováha, která je pro harmonii našeho zažívání i pohody nesmírně důležitá. Ať den začínáte zelenou fritátou nebo smetanovými vajíčky se sladkou slaninou, hlavní je najít si vlastní rovnováhu, která vychází z potřeb každého z nás. K tomu vám sepsala a vyzkoušela Anna Linhartová recepty pro i úplné začátečníky, mladé lidi i pro ty, kteří mají míň času na přípravu jídel. Naprostá většina surovin, které recepty obsahují, vám nezruinují peněženku a jsou snadno k dostání.

Zdravé recepty z kuchařky jsou inspirovány stravováním metodou Metabolic Balance, se kterou má autorka velmi pozitivní zkušenosti. Pro všechny, kteří milují jídlo stejně jako ona a nemají rádi silné mantinely ve stravování, doplnila kuchařku druhou stranou, kterou nazvala „Hřešíš“.

Pokud v jídle odmítáte dělat kompromisy a hledáte rovnováhu, pak vám Annina hravá kuchařka „Řešíš/Hřešíš“ udělá radost.

A co si dáte dnes? Lilkovou pizzu nebo žebra?

Řešíš/Hřešíš


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle