Tenkrát Svět

Tenkrát Svět

Kategorie: KNIHY

Éterická pohádková knížka pro děti a jejich rodiče s názvem Tenkrát Svět představuje planetu Zemi jako krásné a ekologické místo prostřednictvím poutavých příběhů lesních víl, skřítků a kouzelných bytostí. Podívejte se na planetu Zemi jinýma očima a nechte se okouzlit jedinečnými ilustracemi, které probudí vaši fantazii. 



Název: Tenkrát Svět

Autoři: Michaela Vincourová, Lukáš Vincour, ilustrace Dominika Nováková

Rok vydání: 2017

Distributor: Euromedia

"Věděli jste, že existoval svět, ve kterém lidé nevěřili na duchy přírody, jako jsou víly, skřítci, vodní bytosti nebo třeba stromolidé? Dokonce si lidé v tomto světě nevážili přírody, ani zvířátek. O tom všem se zvídavý chlapeček jménem Vilík dozvídá od svých kamarádů, kterými jsou právě duchové přírody."

Tenkrát Svět

Hlavním mottem jedinečné pohádkové knižní novinky, kterou vydávají veganští aktivisté Lukáš a Michaela Vincourovi zní: „Planeta Země je po dlouhé době konečně zase krásné místo. Všechno je, jak má být, a každý je tu šťastný." Celá knížka je příběhem chlapečka Vilíka, který poznává svět s kamarádkou vílou Jasmínkou. Krásné příběhy podpoří fantazii a pohladí duši vašeho dítěte. Skvostné grafické zpracování a jedinečné ilustrace Dominiky Novákové dodávají pohádkové knížce éterický nádech. Děti se potkají s Matkou přírodou a její mocí a získají respekt k jejímu velkému dílu – Světu.

Vyprávění Jasmínky


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle