Zpátky v čase – život a dědictví krále popu

Zpátky v čase – život a dědictví krále popu

Kategorie: KNIHY

Michael Jackson zůstává i po své smrti 25. června 2009 nejpopulárnějším a nejkontroverznějším umělcem všech dob. Jak už napovídá název knihy, autor Daryl Easlea zkoumá život a dědictví krále popu originálním způsobem, časem nazpátek. Ponořte se do příběhu od tragické smrti, přes zlaté roky až k začátkům ve skupinách Jacksons a Jacksons 5 a Michaelově životě v Gary v Indianě!



Název: Michael Jackson. Zpátky v čase – život a dědictví krále popu

Autor: Daryl Easlea

Rok vydání: 2017

Vydavatel: Knihy Omega

Vydejte se na cestu časem a nahlédněte do neuvěřitelného příběhu krále popu. Z roku 2009 až do 1958, kdy Michael přišel na svět ke svým šesti starším sourozencům. Dozvíte se, jaká byla doba předtím, než se skupina Jacksons 5 dostala pod křídla Motownu, jak Jacksonovi vychovávali svou početnou rodinu a kdo je nejvíce podporoval. Projděte se významnými milníky Michaelova života, podívejte se, jak strávil svých posledních 18 měsíců před tragickou smrtí a co ještě plánoval pro své fanoušky i jak se svým poselstvím procestoval celý svět. Michaelova kariéra trvala 45 let. Během ní prodal neuvěřitelných 750 milionů alb a získal 26 cen American Music Award, 13 cen Grammy a Grammy Lifetime Achievement Award a zařadil se tak na třetí místo v žebříčku nejprodávanějších interpretů za Beatles a Elvise Presleyho.

Knihou provází kromě 200 fotografií i časová osa Jacksonova života, kompletní diskografie a předmluva bubeníka Ndugu Chanclera, který se podílel na nejslavnějším bubenickém partu všech dob ve skladbě "Billie Jean" a zahrál i na albech Thriller a Bad.

Samotná kniha bude ozdobou knihovny každého fanouška krále popu. S překrásnou obálkou a originálními fotografiemi se bude vyjímat mezi příběhy klenotů světové hudební scény.

Zpátky v čase Michael Jackson


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle