Relaxační masáž u vás doma

Relaxační masáž u vás doma

Kategorie: PR

Dopřejte si relaxační masáž u vás doma. Pořiďte si masážní sprchový box a hýčkejte své tělo uvolňující masáží, která vám odbourá všechen nahromaděný stres. 



Sprchové masážní boxy jsou skvělou možností, jak z nudné sprchy udělat luxusní záležitost. Pojďme se blíže podívat na dva sprchové boxy, které nabízí masáže pro celé tělo.

Parní a masážní box v jednom

Ida Steam Well parní a masážní sprchový box v jednom nabízí luxusní požitek během sprchování, který uvolní celé vaše tělo. Předností tohoto boxu je jeho design. Od většiny boxů se liší barvou. Samozřejmostí je kvalitní zpracování a bohatá výbava. Nechybí horní ani ruční sprcha. Součástí boxu je dotykový panel, ventilace či rádio pro poslech relaxační muziky. Hlavní funkcí Ida Steam Well jsou masáže a parní lázeň v jednom. Díky těmto funkcím, si skutečně vychutnáte požitek ze sprchování přímo u vás doma. Vaše tělo a mysl se ocitnou v domácích lázních, které odstraní všechny vaše stresy.

Relaxační masáž u vás doma

Pro menší koupelny se hodí masážní box Bali

Bali high Arttec masážní box – Shark serie se hodí díky své konstrukci i pro malé koupelny. Produkt je vybavený vším co je potřeba pro sprchování a dokonalý zážitek z masáže. O očistu těla se postará ruční sprcha a velká stropní sprcha, která imituje tropický déšť. K dispozici je šesti bodový masážní systém, který uvolní vše ztuhlé tělo a vaší mysl zbaví přebytečného stresu. Údržba tohoto boxu je velmi jednoduchá. Gumové prvky zabraňují usazování vodního kamene a nevzniká tak zbytečná práce jeho odstraňováním.

Který box je ideální?

Masážní sprchový box vybírejte podle svých možností a rozměrů koupelen. První masážní box nabízí luxusní požitek ze sprchování a hned několik funkcí. Box Bali nabízí též kvalitní masáže, ale je vhodnější pro menší koupelny.

Relaxační masáž u vás doma
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle