Městská džungle v podání skládacích kol

Kategorie: ŽIVOTNÍ STYL

Města jsou domovem většiny lidí a pro zdolávání městského terénu není nutné pouze chodit pěšky, či cestovat hromadnou dopravou, ale slouží k tomu i kola, která jsou jako stvořená pro městskou cyklistiku.



Městská cyklistika nabírá zcela nové rozměry a to především příchodem novinky, kterou jsou skládací kola. Tento typ kol je velmi praktický ve všech ohledech. Dokonce ani uživatelé malých bytů si nemohou stěžovat, že by jim v domácnosti ubíraly na prostoru, jelikož je lze uložit naprosto kdekoliv. Cestování do města, ale i do práce, se stane s těmito life-style koly senzačním zážitkem.

Městská kola od nejlepších výrobců vozů

Za jedny z nejlepších světových vozů jsou považovány vozy italských značek. Jednou z těchto značek je i Tonino Lamborghini. Právě tento výrobce se postaral o vznik kol modelů STRADA a CONCETTO. Stejně tak jako dokáže výrobce vdechnout život těm nejlepším vozům, tak i u kol se postaral o výjimečné vlastnosti. Skutečnost, že se jedná o skládací kolo, uživatele nijak neomezuje a tak má kolo plnohodnotné, i lepší, jízdní vlastností, než běžná jízdní kola. Samotné rozložení nebo složení není náročné, není k tomu zapotřebí žádného speciálního nářadí a celý proces zabere pouze několik vteřin.

Kromě skladnosti a perfektních vlastností lze počítat samozřejmě i s perfektním vzhledem, který je velmi reprezentativní a dokáže vzbudit mnoho pozornosti, ať už se s kolem budete nacházet kdekoliv. S těmito koly už není uživatel nijak omezen prostorem a snadno je schová jak pod postel, tak i do kufru Mini-Coopera. Skládací kola se po dlouhé době opět vrátila na scénu a pokud uživatel touží po opravdu senzační jízdě, tak by pro něj mělo být kolo Lamborghini správnou volbou, která nezklame v žádném ohledu. Městská cyklistika se stane rázem snadno dostupnou pro každého. 
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle