Přehlídka aktuálních pánských trendů: Chytáte se?

Přehlídka aktuálních pánských trendů: Chytáte se?

Kategorie: ŽIVOTNÍ STYL

 Když přijde řeč na módu, vždy se mluví o trendech ze světa ženské módy. A to je třeba napravit! Stejně jako dámské kolekce jsou i ty pánské představeny na týdnech módy, ale nikde se o nich nic moc nedočtete. Co se nosí na molech a jak to můžete zakomponovat i do svého šatníku?



Nejžhavější pánské trendy

Každé ráno u skříně pečlivě vymýšlejí celý svůj outfit. I když to samozřejmě v práci nikomu nepřiznají, že? Ano, i muži řeší módu. Nemusíte hned troubit do světa, že sledujete trendy pánské módy, hlavní je, že se umíte hezky obléct. A s našimi tipy to půjde ještě líp!

Bílá vládne

Nosí se všechny odstíny bílé a na čemkoliv. Svěží bílá je jasnou barvou této sezóny, tak se nebojte vyzkoušet třeba bílou mikinu, bundu nebo třeba i chino kalhoty! Pozor ale, fleky na bílém oblečení trendy rozhodně nejsou, takže pokud nedokážete uhlídat svého psa, partnerku nebo třeba polívku, raději se bílé vyhněte.

Tip: Pokud nechcete vypadat jako ženich, nemusíte se halit celý do bílé. Zkuste ji zkombinovat s krémovou či hnědou. Nebo celý vzhled rozbijte proužkovanou košilí.

Kožené módní doplňky

Kůže bývá zárukou kvality. A o to tady jde. Trendy není žádná polovičatost, ale nekompromisní kvalita. Takže než abyste při placení v restauraci vytáhli otrhanou šrajtofli a znemožnili se, pořiďte si dospěláckou pánskou peněženku a buďte za elegána na úrovni!

Denim

džíny

Džíny jsou trendy od jejich vynalezení, o tom není třeba diskutovat. Nyní se ale vrací denim ve všech dalších podobách. Denimová košile nebo bunda k jiným než denimovým kalhotám je ale jasnou trefou do černého.

Sako

S perfektně střiženým (a padnoucím!) sakem nemůžete nikdy udělat chybu. Mužům saka zkrátka sluší a letos se nosí opravdu ke všemu. A ve všech barvách!
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle