Proč nezměnit svůj životní styl?

Proč nezměnit svůj životní styl?

Kategorie: ŽIVOTNÍ STYL

Tak tuto otázku si pokládá snad každý z nás. Anebo ne? Čechům je prý spíše bližší nadávat a stěžovat si, než radikálně řešit. Je tedy opravdu lepší každý den opakovat, že jsem unavený, že nic nemohu, že nic nestíhám a nezvládám, a kdyby bylo bývalo…., tak by bylo stokrát lépe??? Všechna rozhodnutí jsou pouze jen a jen na nás samotných.

wellness-Liberec-008.jpg

 

Necítíte tedy potřebu změny životního stylu? Je nutné odbourávat stres, redukovat tělesnou váhu, rehabilitovat, relaxovat, vylepšit své zdraví, duševní i fyzickou pohodu. Je důležité dát se do tzv. pohody vnitřní i vnější a pak nám ten život opravdu půjde snadněji.

A proč neumíme kvalitně odpočívat? Protože si nic nedopřejeme!

 

 

Zkuste se na chvíli zastavit a dopřát si například:

- harmonii těla, duše a mysli

- dárek pro chvíle štěstí a pohody

- prožít požitky v prostředí antických lázní

- odpočívat sám, s přítelkyní či kamarádemwellness-Liberec.jpg

Nabízíme vám radu, jak na relaxaci od hlavy až k patě, zvenčí až dovnitř. Soutěžíme o návštěvu rozsáhlého areálu ve stylu antických lázní, kde si můžete dosyta užít různých procedur, relaxovat a nechat se hýčkat třeba celý den. V České republice je tento areál raritou, protože je mimo lázeňské město a protože ho můžou využívat všichni, ne jen hosté střediska. V tomto skvostném prostředí je k dispozici na dvacet různých procedur - sauny, aromaterapie, relaxační klidové prostory k odpočinku, hamam, solární louka, solný důl i malé fitness. Jako bonus je zde navíc ovoce, vratislavická minerální voda a další občerstvení. Zkrátka komfort, který jinde nenajdete.

Můžete tedy vstoupit do světa smyslových požitků, do světa vůní, barev a harmonie tělesné i duševní, do světa nazývaného magickým slovem WELLNESS.

Pokud napíšete na soutez@dr-abe.cz  a do předmětu uvedete SOUTĚŽ WELNESS, dostáváte se do soutěže o 5 luxusních vstupenek na celodenní pobyt PRO DVĚ OSOBY v těchto ‚Antických lázních‘ se vším, co k nim náleží. A věřte, ještě nikdo nelitoval ;-) ! Nezapomeňte uvést jméno a příjmení a adresu, kam má být výhra zaslána, do předmětu uveďte SOLINO. Soutěž potrvá do 31. 7. 2008.

Podmínkou účasti v soutěži je Váš souhlas se zasíláním informačních emailů o konání akcí atp., který udělíte odesláním e-mailu s odpověďmi na dané otázky.

welness-Liberec-008a.jpg


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle