Top 15 zemí, kde žijí lidé nejdéle

Top 15 zemí, kde žijí lidé nejdéle

Kategorie: ŽIVOTNÍ STYL

Ať už se jedná o dietu, životní styl nebo o získání genetické loterie, některé země po celém světě jsou požehnány delší životností. I když nemusí být snadné rozebrat přesně to, co přesně přispívá k delšímu životu, je snadné zjistit, které země mají nejvyšší délku života.
 



Pojďme se podívat na prvních 15 zemí, kde můžete očekávat, že budete žít nejdéle.

15. Itálie

To může být jako překvapení pro mnohé, ale ukazuje se, že lidé v Itálii mají vyšší délku života než mnozí z jejích evropských krajanů.

S průměrnou délkou života přesahující 89 let vyhovuje tento životní styl jednotlivcům. Zdá se, že životní styl spojený se špičkovou zdravotní péčí pomohl zlepšit životní podmínky všech.

ruka

14. Monaco

Monako je skvělý národ, který se stará. Životní styl je příjemný, počasí je příjemné a v případě potřeby je zde spousta glitrů a půvabů. Můžete snadno očekávat, že budete žít až do zralého stáří 89 let, pokud si můžete dovolit žít v jednom z nejdražších míst k životu.

13. Japonsko

Jemný život, národ posedlý cvičením a poněkud prostá strava jsou jen některé z mnoha důvodů, proč občané Japonska mají tak vysokou délku života. Občan v průměru žije 85 let s vynikajícími zdravotnickými zařízeními, kde se o něj postarají.

12. Singapur

Singapur je opravdu klenotem v asijské koruně. Rychle se rozvíjející země, které se podařilo vyvážit rozvoj i péči o životní prostředí. Singaporeans má vysokou kvalitu života i některé z nejlepších zdravotnických zařízení pro své občany. Singapur je také široce považován za jednu z nejčistších asijských zemí .

11. Andorra

Tento malý evropský národ je požehnán prosperující ekonomikou. Má také spoustu zelených krytů a vede cestu ve veřejných a zdravotnických zařízeních. Občané mohou očekávat dlouhou životnost 83 let a více.

stará žena

10. Švýcarsko

Tajemství Švýcarska pro dlouhý život pro občana by mohlo být s jeho čerstvým alpským vzduchem, extrémně čistou vodou a vysoce kvalitními životními standardy, které lidé z této země očekávali. Také se mohou pochlubit vynikajícími zdravotnickými zařízeními v této zemi. Průměrná délka života je 84 let.

9. Macao

Tento malý ostrovní národ poskytuje svým občanům mnoho výhod. Možné je, že odfoukne nějaké hazardní hry, (což je legální v tomto národě), jistě to pomůže snížit napětí mezi občany. Průměrná délka života je 84 let.

8. Jižní Korea

Ženy žijí déle než muži a jihokorejské ženy mohou žít déle než kdokoliv na planetě. Ženy v tomto národě s vědomím zdraví by mohly být první s průměrnou délkou života více než 90 let. Celkový průměr je těsně nad 84 let.

7. Izrael

Vynikající středomořský vzduch, dobré mořské plody a nízké množství alkoholu spotřebovaného v zemi by mohly být důvodem jejich prodlouženého života. V Izraeli bude žít průměrně 83 let.

6. Island

Nízké znečištění, nízká populace a žádné komáry. Vynikající kvalita ovzduší, nádherný přírodní zelený obal a strava, která se skládá hlavně z mořských plodů, by mohla být tajemstvím jejich dlouhých životů. Island je také pravidelně uváděn v seznamu nejšťastnějších zemí světa. Občané mají průměrnou délku života nad 82 let.

5. San Marino

Pokud byste byli bohatí, pravidelně cvičili a pracovali jste na sobě, váš život by se prodloužil. To popisuje téměř všechny občany třetí nejmenší země za Vatikánem a Monakem. Kdyby byla bohatá a zdravá, nestačilo by být šťastné. Mají průměrnou životnost asi 81 let.

starý muž

4. Hong Kong

Navzdory číslům znečištění, vysoce obydleným oblastem a velmi laxní hygieně se zemi daří udržet své občany žijící po mnoho let. Občané Hongkongu mají průměrnou životnost více než 81 let, což mu dává místo na seznamu zemí s nejvyšší délkou života.

3. Austrálie

Stalo se to fenoménem, že se vše v Austrálii snaží každý žít co nejdéle, podle počtu dlouhých životů by nic nebylo daleko od pravdy. S nadějí dožití 82 let, národ je docela posedlý zdraví a fitness.

2. Švédsko

Švédové si užívají dlouhého života v jedné z nejšťastnějších zemí světa. Země je bezpečná a má mimořádně liberální politiku, její občané mají velmi volný život, který by mohl být důvod, proč by rádi žili až do zralého věku 80.

1. Guernsey

Bohatí jednotlivci, velmi nízké daně, přístup k některým z nejlepších zdravotnických peněz si můžete koupit. Nemusíme říkat, proč má tento malý ostrov tak vysokou délku života.  


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle