Led svítilna pro práci i pro sport

Led svítilna pro práci i pro sport

Kategorie: BYDLENÍ

Většina aktivních lidí stále častěji do svého denního režimu zahrnuje sport, nebo lépe řečeno pohyb. Mnoho lidí si po práci chodí zaběhat, spousta rodin o víkendech vyráží na cyklovýlety. To je velice chvályhodné. Nejenže tím tou nejlepší cestou přispívají ke svému zdraví, ale pár hodin strávených v přírodě, třeba i na obyčejné procházce, očistí mysl a úžasně osvěží.



Ale i při těchto příjemných aktivitách je důležité dbát o svou bezpečnost. Na kole je třeba používat helmu, pohybovat se v místech, do kterých není zakázaný přístup a podobně. Jedna věc je ale obzvlášť důležitá: je potřeba vidět a být viděn. Každý musí mít na paměti, že při náhlé změně počasí se může viditelnost výrazně zhoršit. Pokud si chodíte večer zaběhat nebo se projít, určitě vám nebude stačit jenom reflexní páska na ruce a na noze. Ta na vás sice projíždějící řidiče upozorní, ale je nutné, abyste na cestu viděli i vy sami. K tomu je ideální led svítilna, kterou si můžete jednoduše připevnit na opasek – ruce vám zůstanou volné. Jakmile přestanete dobře vidět, jednoduše odepnete a na cestu si posvítíte. Oceníte je samozřejmě i na kole, lyžích nebo běžkách.

Led svítilna

Led svítilny mají ovšem daleko širší využití než pouze outdoorové sporty. Přijdou vhod při jakékoli práci, kam se nedostává světlo. Kvalitní světelný paprsek prosvítí místa, kde si jinak posvítíte jen stěží. Ale kvalitní svítilna s LED diodami je vhodný doplněk i pro myslivce a lovce. S pomocí držáku ji lze připevnit na pušku či jakoukoli zbraň. A protože je určena pro venkovní použití, je voděodolná a vydrží i silný náraz. Ale ať už preferujete práci, anebo spíš sport, nabíjecí svítilna je skvělá volba. Nejnovější typy svítilen vydrží při plném nabití při nízkém režimu svícení až 10 hodin.

Led svítilna

Led svítilny lze zakoupit na eshopu „Cel-Tec.cz“.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle