Odvlhčovače vzduchu

Odvlhčovače vzduchu

Kategorie: BYDLENÍ

Vlhkost ve vzduchu může v interiéru napáchat velmi mnoho nepříjemností.



Voda se totiž velice snadno dostane skrze omýtku do prostředí interiéru, kde pak začně působit na materiály, které v interiéru máme, ať už se jedná o uskladněné zboží či nábytek.

Vlhkost však velice nepříznivě působí na i na samotnou stavbu. Plísně poškozují omýtku, vodá působí i na podlahy, stropy, zdivo, elektroinstalaci o dokonce i na okna. Řešením, jak se těmto nesnázím vyhnout, jsou odvlhčovače vzduchu, které vlhokost kondenzují a tím jej pročišťují.

Pokud váš vlhkost vzduchu zásahuje jen okrajově a vy potřebujete menší přístroj, který není náročný na provoz, lehce se ovládá a ještě lépe se s ním manipuluje, pak je pro vás vhodný kompaktní a tichý odvlhčovač Aquaria 10, který se díky svým kompaktním rozměrům hodí především do menších místností, jako jsou koupelny, či do malých zimních zahrad. Díky nainstalovanému hydrostatu lze vlhkost vzduchu pohodlně regulovat. Kapacita přístroje je 10 litrů na den, což zcela efektivně pokryje potřeby vlhkostí ne příliš zasaženého prostoru. Poutavý design navíc nedává znát, o jaký přístroj se vlastně jedná a díky mistrnému vyřešení protihlukových opatření dosahuje pouhých 36 dB.

Pokud potřebujete problémy s vlhkostí vyřešit ve větších prostorech, bude pro vás vhodné použít nejmodernější odvlhčovat vzduchu Remko ASF100, který v sobě snoubí moderní design, praktické ovládání a výkonnost v jednom. Tento špičkový odvlhčovač pracující na bázi absorbčního vysoušení vytvoří ve vašem interiéru naprosto dokonalé prostředí, díky možnosti regulace vlhkosti vzduchu a také funkci ionizace vzduchu. Zaručený je naprosto zdravotně nezávadný vzduch, který se vám bude velice příjemně dýchat. Zaručena je i velmi nízká hmotnost přístroje, díky kterému o něm nebudete ani vědět.

Odvlhčovače vzduchu
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle