Sauny na míru

Sauny na míru

Kategorie: BYDLENÍ

V dnešní době si můžeme pořídit luxusní saunu na míru, která se stane oblíbeným relaxačním místem celé rodiny, ale i designovým prvkem naší domácnosti.



Jak by měla domácí sauna vypadat? Dnešní sauna není dřevěnou boudou, do které jsme chodili jednou za dlouhou dobu. Součástí moderního interiéru se stala luxusní prosklenná sauna, která je zhotovena z nejvybranějších druhů dřevin. Kvalitní dřeviny (například africká vrba, červený cedr či kanadská borovice) prodlužují životnost sauny a jsou příjemné na dotek (nepálí).

Při výběru si samozřejmě můžeme vybrat nejen materiál, ze kterého je sauna vyrobena, ale i ndividuální rozměr saunové kabiny, velikost, počet a rozmístění lavic a topné těleso.

Celá sauna by měla dobře izolovat a neměla by být hlučná. V sauně jsou tedy používány moderní masivní materiály (ať už dřevo či sklo). Prosklené stěny a dveře sauny jsou obvykle zhotoveny z kvalitního broušeného kaleného skla o síle 10mm.

Příjemný nadstandard

Při výběru sauny na míru bychom neměli šetřit na vybavení sauny, ke kterému patří chromoterapie (barevné osvětlení sauny, které můžeme během saunování měnit), akustika (poslech hudby). V sauně můžeme mít i kamennou stěnu, která vytváří skutečně exkluzivní vzhled. Nemusíme se bát, že by kameny škrábaly, protože jsou jemně zbroušené a při doteku bychom si je neměli ani zaznamenat.

Domácí sauna by měla být vybavena centrálním panelem, který lze ovládat za pomoci dotykové jednotky nebo dálkového ovládání. Systémem lze měnit výši teploty v sauně, chromoterapii (hvězdné nebe, osvětlení pod lavicemi a hudbu.

Výrobce saun na míru by měl být schopen odborně posoudit místo zvolené pro umístění saunové kabiny. Instalace sauny by měla být snadná a rychlá. Pokud si zvolíme domácí saunu, měli bychom si též ohlídat dostatečnou záruční lhůtu v délce několika let.

Obecně lze říci, že k nejoblíbenějším saunám na míru patří rohové saunové kabiny, díky jejich rozsáhlé možnosti umístění.

Pokud si nejste jisti, jakou saunu vybrat, můžete se inspirovat vzhledem a použitými materiály typizovaných saun – doporučujeme portál www.saunahouse.cz. – Prodej saun, sauny na míru

Sauny na míru


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle