Světová jarní móda pro váš domov

Světová jarní móda pro váš domov

Kategorie: BYDLENÍ

Domov jako oáza klidu, návrat k přírodě a ekologii či k nostalgii starých časů, ale i hravost a elektrizující barvy. To vše přinesl největší textilní veletrh na světě - Heimtextil.  



Pro jarní kolekce se světoví návrháři nechali inspirovat přírodou a přírodními barvami.

Více než na vzory a barvy se však zaměřují na trvanlivost a funkčnost materiálů, které nejenom zkrášlí interiér, ale budou sloužit řadu let. V bytovém textilu proto zažívá renesanci damašek. „Oproti němu je však vytrvalec, damaškové povlečení a ubrusy vám jako nové vydrží přes dvacet let, zároveň vytváří v interiéru pocit luxusu a výjimečnosti,“ říká Hana Šrůtková z české textilky VEBA, která dodává bytový textil z kvalitního damašku do celého světa.

látka a květiny

Další trend s názvem EMBRACE INDULGENCE

Mezinárodní experti jej představili na letošním Heimtextilu. Dal by se pojmout jako nostalgie krásných časů. Při vytváření nových kolekcí se návrháři inspirovali úspěšným designem z dvacátého století. Jednoduchý čistý styl s barevnými solitéry vytváří pocit příjemného a útulného interiéru. Opět používají vysoce kvalitní materiály a prvky dekorativního umění, což je podle nich vize luxusu v moderním pojetí. Typickým příkladem tohoto trendu je například kolekce Primavera z dílny českých návrhářů společnosti VEBA, která kombinuje lístky a květy sasanek s geometrickými vzory.
 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle