Zabezpečte svůj dům proti zlodějům

Zabezpečte svůj dům proti zlodějům

Kategorie: BYDLENÍ

Škody po krádežích vloupáním za loňský rok dosahovaly téměř 2 miliardy korun. Průměrné vloupání přijde poškozeného na 40 tisíc korun. K největšímu počtu vloupání dochází v Praze, Středočeském kraji a kraji Jihomoravském. Už jen sama tato vysoká čísla dokazují, jak důležité je svůj dům proti zlodějům chránit. Řešení, které ochrání váš majetek, nabízí bezpečnostní agentura TOP Security.



Chraňte svůj dům s TOP Security

Bezpečnostní agentura TOP Security na trhu působí již od roku 1992. Tato původně pražská firma se může v současné době pochlubit sítí 14 poboček v České republice. Aktuálně se každý den stará o bezpečnost více než 200 objektů.

Zabezpečení domu

Elektronické zabezpečovací systémy

Jedním z efektivních řešení, jak chránit svůj dům i majetek jsou elektronické zabezpečovací systémy (EZS). Tyto systémy jsou schopné nejenom ohlásit pohyb nežádoucích osob, ale také informovat o požáru nebo vyplavení. Pod elektronickými zabezpečovacími systémy si můžete představit alarm s detektory a čidly. Řadíme mezi ně detektory pohybu, otevírání dveří a oken, teploty a tříštění skla. Čidla také zajištují informace o úniku vody či CO2. Systémy jsou napojeny na společnou ústřednu. V okamžiku, kdy dojde ke krizové situaci, okamžitě dochází ke spuštění alarmu, vy se o této situaci dozvíte prostřednictvím mobilního telefonu.

Možnost vytvoření chytré sítě

EZS nenabízejí pouze ochranu domu, ale také možnost zpříjemnění života v podobě ovládání elektrospotřebičů. Můžete tak na dálku například spustit topení či zavlažování zahrady nebo ovládat osvětlení a garážová vrata apod.

Kamerové systémy

Kamerové systémy nabízí hned tři účinky. V prvé řadě fungují preventivně, už jen pohled na kameru může zloděje odradit. Druhou funkcí je, že můžete nepřetržitě sledovat aktuální situaci kolem vašeho objektu. Záznam z kamerových systémů vám v neposlední řadě bude sloužit jako důkazní materiál při dosvědčování vloupání. Je jen na vás, kde bude kamerový systém umístěn, využít můžete navíc několika funkcí, jako je noční přísvit či otáčení kamery.

Kamerové systémy zabezpečení domu

Přístupové systémy

Přístupové systémy fungují jako prevence proti nežádoucímu vniknutí do objektu. Pověřené osoby se tak do objektu dostanou až po získání oprávnění, ať už v podobě přístupových kódů, hesel, čipových karet, skenů očí nebo otisků prstů.

Přečtěte si také: 8 tipů na efektivní zabezpečení domu a majetku


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle