Nejlepší léčbou betonu Seamco Stones

Nejlepší léčbou betonu Seamco Stones

Kategorie: ZAHRADA

Jak ochránit betonové podlahy a cesty před ničivým působením vody, soli, olejů a jiných chemických látek, mechů a rostlin, před promrzáním, teplotními výkyvy a ostatními povětrnostními vlivy? Povrchová úprava betonu i dnes zůstává pro stavebníky nekonečným problémem.

 

Beton v jakémkoliv provedení (litá plocha, panely, dlaždice, zámková a vymývaná dlažba i natřený beton) je na počátku 21. století stále ne dostatečně odolným materiálem. Jak ale nejlépe nový beton ochránit před destrukčními vlivy nebo jak jeho poškozený povrch opravit? Existuje vůbec nějaké efektivní a přijatelné řešení?

 

Seamco Stones

 

Obrázek oblázky2Nejlepší odpovědí na tyto neodbytné otázky je systém Seamco Stones – přírodní říční oblázky lepené transparentním dvousložkovým epoxidem, který vytváří dojem přírodního celku a má vlastnosti nejtrvanlivějších vnějších úprav. Díky říčním kamenům v různých velikostech, tvarech a přírodních barvách lze tento systém aplikovat do nejbližšího okolí bazénů,  systému Seamco oblázky lze snadno zabránit tvoření kaluží a tím i hrozbě uklouznutí. Totéž platí na cestách kolem domu, kde lze povrch použít také jako okapový chodník. Na terasy, balkony a zimní zahrady lze aplikovat tento povrch pouze na podklad chráněný proti vodě, například hydroizolační stěrkou nebo krystalizačním nástřikem. Povrch Seamco oblázky je vítaným zpestřením pro zahradní  architekturu do okolí krbů, jezírek, fontán, na chodníky a jiné odpočinkové plochy.

 

Údržba Obrázek baz2

 

Povrchová úprava Seamco oblázky se dobře udržuje i obnovuje. Čistí se tlakovou vodou nebo jinými běžnými prostředky. Obnovuje se po dokonalém očištění nanesením nové vrstvy epoxidu. A v neposlední řadě – na kolik vyjde jeden metr čtvereční? Ceny se stanovují podle kvality podkladu, velikosti plochy, zvoleného typu oblázku atd. v rozmezí od 1600 do 2000 Kč za metr za materiál a práci.

To ale není ani zdaleka vše z široké nabídky firmy Canadiana-Whirlpools, spol. s r. o. Kromě atraktivních ploch kolem bazénu je schopna dodat na „klíč“ kompletní bazény včetně stavby, montáže až po poprodejní servis. jezírek a krbů, na zahradní plochy, dvory, vestibuly, chodníky, parkoviště, na podlahy reprezentativních prodejen, vstupních hal, na chodby, schodiště a jiná veřejná prostranství. Mimochodem na povrchu lze snadno vytvořit i loga a číslice. K přednostem patří i nenáročná aplikace, použití bez omezení tvarem nebo rozměrem, možnost tvořit bezespáré plochy, komfort pro bosé nohy, protiskluzovost, propustnost vody (netvoří se louže) a v neposlední řadě i trvanlivost nejméně dvacet let.

 

Použití

 

Obrázek Kopie baz1Povrch Seamco oblázky lze aplikovat na vodorovnou, ale i svislou plochu, například na sokly a schody, obrubníky a podobně. Ideální je použití kolem bazénu, kde při vyspádování podkladního betonu a volby porézního

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrázek oblázky

 

 

 

zdroj: www.canadiana.cz


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle