Výjimečný styl, originální technologie, německá preciznost

Výjimečný styl, originální technologie, německá preciznost

Kategorie: ZAHRADA

Společnost KETTLER, přední německý výrobce produktů pro sport a volný čas, vstupuje na českých trh s novou ucelenou kolekcí kvalitního zahradního nábytku pro rok 2006. Nové kolekce, které budou zařazeny do prodeje i v České republice, patří ve své kategorii (stejně jako ostatní výrobky této firmy) k naprosté evropské špičce.

Vyznačují se výjimečným designem, originálními a patentovanými výrobními technologiemi a špičkovým dílenským zpracováním v kvalitě Made in Germany na té nejvyšší technické úrovni.

Obrázek zahradní nábytek Ketler 

Konkurenční výhody zn. KETTLER jako špičkového výrobce kvalitního zahradního nábytku jsou založeny především na dvou inovačních technologiích, které firma KETTLER vyvinula a které jsou patentově chráněny:

 

-            ROTIMBER, speciálně zušlechtěná varianta dřeva Robini 

-            THERMOSINT, zušlechťovací proces ocelového nábytku Royal Garden.

 

Kolekce 2006 se prezentuje především kombinacemi značkových materiálů a doplňků ve spojení s německou precizností v každém detailu

 

Obrázek zahradní nábytek Ketler 3 

 

ASCONA, Rotimber

Sestavu charakterizuje ušlechtilé dřevo Rotimber, které disponuje přirozenými vlastnostmi vysoké odolnosti proti vlhkosti a poškození. Ty jsou ještě dále podpořeny ve speciálním procesu zušlechtění. Rotimber svými vynikajícími vlastnostmi předčí i samotné týkové dřevo, které bylo doposud číslem 1 mezi dřevy pro venkovní použití,

 

Sestava nabízí výběr ze tří variant stolků (z toho dvou rozkládacích), pojízdného polohovacího lehátka, servírovacího stolku s masivními dřevěnými koly a dvou variant polohovatelných křesel v provedení s nízkou nebo vysokou opěrkou. Všechny prvky sestavy jsou řešeny vysoce účelně a jsou snadno nastavitelné. Elasticita ve spojitosti s tvrdostí společně s velmi atraktivním designem vytváří z této sestavy ideálního společníka do zahrady.

 

 

AVANTGARDE, aluminium/ Textilene

Kombinace zušlechtěného hliníku a nové generace výpletů Textilene vytváří funkční a esteticky přesvědčivou kombinaci. High-tech tkanina Textilene je dostatečně vzdušná, textilní vlákna jsou příjemná na omak, odolná proti slunci a UV záření, jsou nepromokavá a rychle schnou. Ačkoliv je tento textilní materiál nanejvýš tvarově stabilní, lehce se přizpůsobí tvaru těla a nabízí tak prvotřídní komfort při sezení. Spojení zušlechtěného hliníku a Textilene je zárukou vysoké odolnosti proti vlivům počasí, elasticita tkaniny navíc garantuje vysoký komfort při sezení.

 

Základ sestavy tvoří  čtyři různé druhy křesel (pevné, odpružené, polohovatelné a otočné) a pojízdné polohovatelné lehátko. Servírovací stolek a stoličku doplňuje dvoumístná a třímístná houpačka

a dvoumístná lavice. Hlavní prvek sestavy lze vybrat mezi třemi druhy stolů v různých variantách

a jedním stolem přídavným. Barevná varianta stříbra v kombinaci s antracitem umožňuje široké spektrum použití bez komplikovaného barevného sladění. Noblesní design, vysoký komfort pro sezení společně s velkou odolností a velkou typovou variabilitou plus výběr jednotlivých  prvků umožňují uspokojení širokého spektra zákazníků. Avantgarde je svými vlastnosti, funkčností i designem předurčen k tomu stát se stěžejní sestavou letošní sezóny.

  

 

MELANGE, hliník / Hularo

Elegantně prohnutá sestava Melange se šampaňskou metalízou ve spojení s kontrastním kávovým výpletem Hularo je Mercedesem mezi sestavami zahradního nábytku. Název Hularo označuje hodnotný výplet z vysoce kvalitního umělého vlákna. V náročné ruční práci se navzájem splétají kávově hnědé pásky, aby vytvořily maximálně tvarově stabilní sedadlo a opěradlo. Toto mistrovské řemeslo se provádí s velkou pečlivostí a přesností, za každým křeslem se skrývá více než 20 hodin pletařského umění. Hularo se vyznačuje vynikajícími vlastnostmi, je odolný proti počasí a UV-záření, stálobarevný, odolný proti roztržení, příjemný na omak a snadno se udržuje. Navíc spojuje všechny kvality, které zajišťují snadný život pod širým nebem. Měděné příměsi rozehrávají ve slunečním svitu fascinující koncert barev, který výrazným způsobem podtrhuje jedinečnost této sestavy.

Součástí sestavy jsou také speciální podušky Melagne z hydrofobního mikrovlákna, jež je odolné vůči vylitým tekutinám – jedná se o hnědou a béžovou imitaci kůže. Sestava obsahuje hliníkový stůl doplněný o skleněnou desku v horní vrstvě, dvě křesla, z toho jedno polohovatelné v kombinaci

s pojízdným polohovacím lehátkem a servírovací vozík se stoličkou. 

 

SIRIO, Thermosint / ocel

Alternativou k sestavám z hliníku a Rotimberu je ocelový nábytek Royal Garden se speciální úpravou Thermosint, která je 10x silnější než obvyklé povrchové úpravy. Jedná se o inovační zušlechťování materiálu ve třech vrstvách, jehož základem je elektrostatické nanášení prášku. Thermosint chrání zahradní nábytek Royal Garden před vlivy počasí, korozí a poškozením. Tato sestava disponuje kombinací tahokovu, jemných křivek a výrazných úhlů a pohodlnými i praktickými vzdušnými opěrkami zad. Sestava obsahuje nízké a vysoké křeslo, dvoumístnou lavičku a pojízdné lehátko. Stůl s ocelovou deskou, do které je zasazen žulový blok, je jeden z hlavních prvků, v němž je patrný důraz na drobné konstrukční detaily. SIRIO je vysoce odolná sestava vůči vlivům počasí a času.

 

Obrázek zahradní nábytek Ketler 2

 

 

Související články:

Udržba zahradního nábytku

Teak, dřevo které má svou duši


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle