5 důvodů, proč šperky Swarovski nesmí chybět ve vaší nabídce

5 důvodů, proč šperky Swarovski nesmí chybět ve vaší nabídce

Kategorie: FINANCE

 Ve světě šperků a luxusních výrobků působí mnoho firem. Žádná z nich ale nemá takové jméno a tak silnou fanouškovskou základnu jako Swarovski. Tato prestižní značka kraluje všem ostatním. A děje se tak už 123 let. Proč je u lidí po celém světě tolik oblíbená a proč by neměla chybět ani ve vaší nabídce?



1. Luxusní značka s českými kořeny

Vše začalo v roce 1895. Český rodák Daniel Swarovski založil v rakouských Alpách firmu na broušení skla, ve které vyrobil své první prototypy šperků. Jeho vizí bylo udělat je dostupné pro všechny a přitom neslevit z kvality ani o unci. A to se mu podařilo – zanedlouho se šperky Swarovski pyšnily ženy v USA, Německu i ve Velké Británii.

2. Milují je i celebrity

Ačkoliv jde o velmi luxusní zboží, výrobky Swarovski si čas od času může dovolit koupit každý. U celebrit je jejich nošení dokonce na denním pořádku. První celebritou, která značku proslavila, byla Marlen Dietrichová. „Oblékla“ se do nich ve filmu Plavovlasá Venuše. Od té doby je Swarovski u populárních osobností velkým pojmem. V současnosti na ně nedá dopustit například Beyoncé, Elton John nebo modelka Karlie Kloss, která je tváří aktuální kampaně.

šperky Swarovski

3. Jsou kvalitní a nadčasové

Každá kolekce je odlišná od té předchozí a zároveň i od jiných značek. Srdce, kamínky, květiny – výběr je opravdu pestrý. Už na první pohled se dá určit, že šperky pochází z dílny této firmy. Takový věhlas mají po celém světě. Svůj podíl na tom má i kvalita – značka Swarovski nikdy neslevila ze svých požadavků a vše vyrábí pouze z kvalitního mincovního stříbra 925 s nejjemnějšími křišťálovými kameny.

šperky Swarovski

4. Nabídka pro každého, na každý den i příležitost

Náušnice, amulety, náhrdelníky a mnoho dalších. Swarovski dbá na dostupnost pro všechny a pro každou situaci. Ačkoliv jsou hlavní cílovou skupinou ženy, Swarovski má hodně co nabídnout i ostatním. Zajímavá je zejména nabídka šperků pro děti, ve které nechybí například náušnice ve tvaru pandy, mořské panny nebo pejska.

5. Pořídíte je výhodně

Krystaly Swarovski jsou pro každého prodejce šperků zkrátka nutností. Představují totiž luxus dostupný pro všechny. Nakupte je u All4silver a poznejte výhody spolupráce. Oceníte zejména, že můžete nakupovat neomezeně. Ačkoliv jsme velkoobchod, zboží můžete objednávat už od 1 kusu s minimální hodnotou celé objednávky pouhých 2 500 korun. A za nákup nad 10 000 korun vám zboží přivezeme zdarma.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle