Nenechte se dusit dluhy a začněte zase volně dýchat

Nenechte se dusit dluhy a začněte zase volně dýchat

Kategorie: FINANCE

Život není součtem správných rozhodnutí a každý z nás někdy šlápne vedle. Pokud jde o přešlap finanční a vy teď nestíháte splácet své dluhy, nezoufejte.



Díky oddlužení fyzických osob neboli osobnímu bankrotu můžete začít znovu.

Oddlužení OSVČ

Konec strachu z exekuce

Oddlužení pozastaví jakoukoli formu vymáhání dluhů exekutorem. Pokud soud stanoví insolvenci formou osobního bankrotu, existují 2 varianty oddlužení:

  • Zpeněžení majetku – nastane, pokud vlastníte nějakou nemovitost nebo hodnotnější zpeněžitelný majetek. Ten je prodán v insolvenčním řízení a částka se rozdělí mezi věřitele.
  • Splátkový kalendář – nastane, pokud vlastníte malý nebo žádný majetek. Podle vašich příjmů jsou stanoveny splátky, které hradíte po dobu maximálně pěti let.

Splňujete podmínky pro oddlužení fyzických osob?

Abyste mohli celý proces podstoupit, musíte být schopní uhradit minimálně 30 % dlužné částky během pěti let, zbytek vám soud odpustí. Oddlužení FO není možné, pokud jím sledujete nepoctivé záměry.

Chcete-li uspět, poraďte se s odborníky

Nejdůležitějším a zároveň nejsložitějším krokem při oddlužení je vyhotovení návrhu. Pokud chcete uspět, poraďte se s odbornou firmou. Ta prověří, zda splňujete všechny podmínky, pomůže vám s vyplněním žádosti a několikanásobně zvýší šance kladného rozhodnutí soudu.

Řešení dluhů rozhodně neodkládejte

Za dluhy se nemusíte stydět, více než třetina Čechů má nějakou půjčku a téměř dvě třetiny souhlasí s tvrzením, že je normální žít na dluh. Nemá však cenu na cokoli čekat. Udělejte za dluhy tlustou čáru a začněte žít nanovo.

www.pravnipomoc.info

oddluzeni@pravnipomoc.info

800 100 636 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle