Potřebujete kancelář? Zkuste to Profi

Potřebujete kancelář? Zkuste to Profi

Kategorie: FINANCE

Náklady na reprezentativní sídlo patří ve firemním k rozpočtu k těm podstatnějším položkám. Najít vhodné místo s kanceláří, ale také zasedací místností, aby bylo kde jednat třeba s úředníky z finančního úřadu, sehnat příjemnou recepční, zařídit telefonní linky, nechat vyrobit ceduli na dům…. Těch povinností je poměrně hodně a zejména pro začínající firmu je jich až příliš. Ale jde to i jinak – jednoduše, rychle a profesionálně.



Sídlo virtuální kanceláře

Sídlo firmy si můžete pronajmout už od několika set korun měsíčně a úplně bez starostí. Jedním z nejzkušenějších poskytovatelů firemních sídel v Praze je společnost Profi-kancelář s.r.o., která vám zajistí virtuální kancelář v kancelářských budovách v Praze 1, 2, 3 nebo 9 přesně podle vašich potřeb a finančních možností. Ručí za kvalitu poskytovaných služeb i stabilitu podmínek. Ceny jsou konečné a nemusíte tak platit žádné skryté poplatky.

Kanceláře

Kanceláře v Praze

Sídlo firmy Praha? Žádný neřešitelný problém. Všechny kancelářské objekty, v nichž Profi-kancelář nabízí sídla svým klientům, jsou snadno dostupné městskou hromadnou dopravou. Můžete si vybrat z několika oblíbených cenových programů: Mini-sídlo, Profi-sidlo a Profi-kancelář. Všechny tři nabízejí oficiální sídlo vaší společnosti, včetně jeho oficiálního označení na vybrané budově a služby recepce.

Poskytované služby

Profi-sídlo a Profi-kancelář k tomu poskytují také příjem a osobní odběr pošty, její dosílání a skenování, přesměrovanou nebo obsluhovanou telefonní linku a zdarma místnost pro jednání s úřady. Nejširší program, tedy Profi-kancelář, má navíc v ceně také pronájem zařízené kanceláře na 2 hodiny měsíčně a balíček služeb Sekretariát.

Ceny virtuální kanceláře dle lokality a zvoleného programu začínají už na pár stovkách za měsíc při uzavření smlouvy na 3 roky. Obraťte se na odborníky, vyberte si svou virtuální Profi-kancelář v Praze a zvyšte tak prestiž svého podnikání.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle