Revolut karta recenze aneb novinky ze světa bankovních transakcí

Revolut karta recenze aneb novinky ze světa bankovních transakcí

Kategorie: FINANCE

Převést si americké dolary nebo eura, případně jinou obvyklou měnu, umí snad každá česká banka. Už vůbec však takové služby neposkytuje zadarmo a u nestandardních platidel se můžete připravit na poplatky, které mohou být i hodně citelné. Dnes je však naštěstí možné posílat peníze rychle a také efektivně, bez nějakých zbytečných výdajů. Může za to karta, která nosí celkem přiléhavé pojmenování – Revolut!



Až pětatřicet měn v jednom jediném účtu

Konverze měn, vedení účtu v konkrétní měně, blesková zahraniční platba. Nic z toho není pro službu, jako je Revolut, nejmenší problém! K tomu všemu fyzická debetní karta, jíž můžete využívat tak, jak jste zvyklí – platit online nebo v supermarketech a dalších prodejnách, nejen těch českých, ale samozřejmě také zahraničních. Byla by přeci škoda nevyužít potenciál této karty, pokud zrovna míříte někam na dovolenou a chcete se ideálně obloukem vyhnout velkým bankovním poplatkům, že?

35 různých měn, v nichž může být veden účet, přesně taková je Revolut karta. A jak postupovat při založení? Jednoduše, stáhnete si mobilní aplikaci pro Android nebo iOS a objednáte si debetní platební kartu. Autorizace je velmi rychlá, poštou vám přijde zásilka nejpozději do dvou týdnů, takže nebudete na nic dlouho čekat. Jaké výhody čekají na uživatele tohoto převratného systému?

Revolut karta

Vyberte si mezi základní a prémiovou verzí účtu

Máte různé možnosti – standardní účet, který bude zdarma nebo prémiové členství za poplatek, jenž činí 175 Kč měsíčně a získáte za něj celou řadu výhod, proto se hodí zejména cestovatelům (mj. i pro možnost cestovního pojištění zcela zdarma nebo turbo převody peněz do 24 hodin). Existuje však ještě třetí varianta – Metal – kde zaplatíte měsíčně tři stovky a získáte nejen elegantní debetní kartu v černé barvě, ale jak napoví i Revolut karta recenze, budete moci využít i pestrých možností kolem asistenčních služeb nebo Cashbacku při platbách prakticky po celém světě.
 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle