Nové fitness trenažéry pro ženy

Nové fitness trenažéry pro ženy

Kategorie: INMAGAZIN ŽENA

Rozjasňovače pleti? Krémy proti celulitidě? Masážní strojky? Zapomeňte na ně! Krásné, zdravě růžové pleti a postavy bez chybičky lze dosáhnout daleko účinnějším, a hlavně mnohem zábavnějším způsobem – sportem. Společnost KETTLER právě uvádí na světový trh svoji novou řadu pro ženy. Řada s názvem !me zahrnuje tři fitness trenažéry pro aerobní trénink: crossový trenažér, magnetický rotoped a běžecký pás. A všechny svojí ergonomií perfektně vyhovují specifikům ženského těla.

Každý z produktů je dostupný ve třech roztomilých barevných kombinacích s bílou – oranžové, modré a antracitové. Díky tomu je jednoduché si jimi vybavit domácí fitness prostor tak, aby trenažéry dokonale zapadly do interiéru. Potěší i příznivé ceny, které jsou dalším plusem pro řadu !me. Díky nim není problém si posilovnu ozdobit všemi třemi stroji a těšit se ze zdravého pohybu, který je tím nejpřirozenějším zdrojem krásy a spokojenosti.

 

A jaké funkce budou uživatelce sloužit?

 

Trenažéry měří ujetou vzdálenost, rychlost, čas strávený cvičením a samozřejmě také spálené kcal / kJ. Tep je zjišťován buď pomocí dlaňových senzorů na madlech, či prostřednictvím ušní upínky. Obojí je součástí balení. Po skončení cvičení sleduje tréninkový počítač po dobu jedné minuty průběh tepové frekvence a na závěr určí kondici oběhového systému známkou 1–5. Na začátku tréninku si také lze nastavit, zda je jeho cílem spalovat tuky, či posílit srdce. Dle zadaného věku trenažér spočítá, v jakém intervalu se musí pohybovat tepová frekvence, a když se cvičící dostane mimo ni, počítač ho upozorní varovným signálem.

 

Celá řada !me se vyrábí v Německu. Zákaznice tak mohou očekávat standardní, tedy velmi vysokou kvalitu značky KETTLER. Na trenažéry poskytuje výrobce 3letou záruku a servis přímo doma.

 

Produkty řady !me

 

cross !me

 

CROSS ME.jpg

 

 

 

Trénink na crossovém trenažéru je dokonalým způsobem, jak efektivně dosáhnout pěkné postavy. Umožňuje totiž nejrychlejší spalování tuků ze všech trenažérů. Cvičení díky plynulému eliptickému pohybu nezatěžuje klouby a lze jím procvičit všechny svalové partie (s výjimkou břišních svalů). Při zapojení horní poloviny těla se aerobně posilují paže spolu s deltovým, prsním a zádovým svalstvem. Správně provedené pohyby účinně působí převážně na „problémové partie“, jako jsou hýždě a boky.

 

Cena: 16 990 Kč včetně DPH

 

 

 

 

 

 

 

 

run !meRUN ME.jpg

 

 

 

Jako všechny běžecké pásy značky KETTLER je i run !me konstruován tak, aby trénink na něm minimálně zatěžoval klouby. Běh je nejpřirozenější formou lidského pohybu, který je velmi účinným prostředkem boje proti stresu. A protože každý nemá v okolí svého bydlení vhodné místo na jogging, o nepřízni počasí nemluvě, jsou běžecké trenažéry skvělou alternativou. Po nastavení pásu na pohyb „do kopce“ se navíc skvěle formují stehna a zadeček.

 

Cena: 22 990 Kč včetně DPH

 

 

 

 

bike !me

 

BIKE ME.jpg

 

 

 

Pravidelný trénink na rotopedu má pozitivní vliv na krevní tlak a snižuje klidový i zátěžový puls. Optimálně posiluje srdce, zvyšuje vitální kapacitu plic a podporuje spalování tuků. O blahodárném vlivu na svaly dolní poloviny těla ani nemluvě. Rotopedy navíc poskytují možnost trénovat doma, třeba za poslechu oblíbené hudby pořádně nahlas bez nebezpečí, že vás srazí auto. Díky jejich tichému provozu můžete nerušeně sledovat i televizi.

 

Cena: 11 990 Kč včetně DPH


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle