Design obuvi Prestige přežívá

Design obuvi Prestige přežívá

Kategorie: INMAGAZIN MUŽ

Populární obuv z 80. let zažívá další vlnu popularity – získala nový design, výrobce rozšířil nabídku o Prestige pro děti i na golf. Ačkoliv bota Prestige vypadá již více než 30 let pořád stejně, těší se stále velké oblibě a je nejprodávanější českou botou.



Prestige jsou zářným příkladem toho, že tradice a kvalita v ruce s technologií a nadčasovým designem je sázka na jistotu. Prestige jsou pověstné svou dlouhou životnostní, za kterou stojí podešev z polyuretanové pěny, která boty pokrývá.

Obuv Prestige je jednou z českých značek, která navzdory konkurenci z Číny přežívá a ba naopak se jí daří se rozrůstat i na slovenský trh. Většina materiálů na obuv je dovážena z Itálie, materiály jsou kvalitní a v mnoha evropských zemí je bota Prestige nekonkurenceschopná vůči čínským laciným výrobkům. Společnost Moleda, která značku Prestige modernizovala prodává přes 150 000 párů prestižek ročně.

Obuv Prestige

Dnes si můžete vybrat z několika typů obuvi Prestige pro různé účely. V nabídce najdete klasickou prestižku, semišovou, letní, zimní, kotníkové, pro sport i golfovou obuv, kolekci Zebra inspirovanou Zoo Lešná pro nejmenší nebo si můžete navrhnout vlastní design. Kompletní sortiment Prestige najdete u prodejce Repa.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle