Konec námrazy na sklech

Konec námrazy na sklech

Kategorie: INMAGAZIN MUŽ

Znáte to. Škrabání ledu ne zmrzlých sklech automobilů, v mraze sněhu a ledu , kdy vám křehnou ruce, není příliš oblíbená práce. A taky je to práce zbytečná, pokud použijete domácí autokosmetiku.

Sám jsem si recept ověřil letos v Krkonoších, v Albeřicích. V noci a ráno zde bylo minus 15 stupňů celsia. Okna, která jsem večer nastříkal rozstřikovačem směsí, kterou běžně členové YMCA zde v horách používají.

 

Buď vůbec nenamrzla, nebo pokud byla natočena ve směru foukání ledového větru, tak tam sice ledová námraza vznikla, ovšem setřel jsem ji ráno prstem.

 

Nepříjemná činnost škrabání ledu na oknech automobilů se tedy vůbec nekonala. O to více času pak zbývalo na lyžování na sjezdovkách, které jsou zde perfektní, udržované, s velkou výškou přírodního sněhu.

namraza-na-oknech.jpg 

Jak je to tedy s tou speciální směsí? Hlavní výhodou je, že ji snadno namícháte z domácích zdrojů. Patří tedy do oblasti domácí autokosmetika. Cenu obdobných továrních výrobků prudce zvyšuje cena reklamy, marže prodejců, distributorů, daně,…To vše v tomto případě odpadá. Tedy cena je velmi příjemná.

 

Vezmete ocet, k tomu přidáte 20 – 25 % vody z kohoutku. Nastříkáte rozprašovačem na sklo, vyleštíte hadrem dosucha. A hurá do hor, hurá na sjezdovky.

 

Autoři: Pavel a Pavla Sýkorovi


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Konec námrazy na sklech - Autor: Jan5. 1. 2009




CLUB ŽENA


Lifestyle