Miroslav Donutil jako rozvádějící se violoncellista, nadutý středoškolský profesor a staromládenecký modelář a pekař

Miroslav Donutil jako rozvádějící se violoncellista, nadutý středoškolský profesor a staromládenecký modelář a pekař

Kategorie: ZE SPOLEČNOSTI

Čtvrtletní cyklus oblíbených mikrokomedií 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem vysílaných Českou televizí bude v půlce února pokračovat trojicí povídek, v nichž hlavní roli sehrála náhoda. Miroslava Donutila doplní další skvělí herci: Simona Stašová, Ivana Chýlková, Naďa Konvalinková, Eva Holubová, Miluše Šplechtová, Zdeněk Žák, Vanda Hybnerová a další.

Obrázek Miroslav Donutil

 

Populárního herce a baviče uvidí diváci ve třech proměnách: jako hudebníka v povídce Čelem proti zdi, středoškolského učitele v povídce Expert a pekaře v Noční tramvaji. Ústřední linií spojující všechny tři příběhy je jako vždy ono nevyčerpatelné téma lásky, vztahů mezi muži a ženami a těžkostmi i krásami lidského soužití.

 

Celou one man show natočil v pražských ulicích režisér Moris Issa v dramaturgii Bedřicha Ludvíka (mj. autora cyklů Rozhlédni se člověče, Paměť stromů a Zpět k pramenům) a dvě z povídek napsali studenti FAMU Tomáš Holeček a Jan Prušinovský. Takže jak říkají tvůrci, cyklus by měl dostat novou mladickou šťávu. Nové vydání 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem se bude vysílat v neděli 11. února ve 20:00 hodin na ČT1.

 

Obrázek Miroslav Donutil 2

 

Fotografie: © Bedřich Ludvík

zdroj:www.2media.cz


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle