Na návštěvě u Vlasty Korce

Na návštěvě u Vlasty Korce

Kategorie: ZE SPOLEČNOSTI

Jak bydlí Vlasta Korec? Jak ho ovlivnili Vyvolení? Co dělá ve volném čase? Co poslouchá? A ještě další odpovědi se dozvíte v našem rozhovoru.

Obrázek korecVidím, že máte vkusně zařízený dům, navrhoval jste si ho sám nebo Vám s tím pomáhal architekt?

 

Všechno jsem si dělal sám. Když jsem dům dodělával, mám na mysli obklady, dlažby, barvy....tak jsem se zrovna rozešel s přítelkyní a právě v tomto čase jsem potřeboval její rady asi nejvíc. To bylo před třemi lety. Mám doma hodně dřeva,protože to mám rád, ale v současné době chystám změnu, která se bude týkat skoro celýho domu...budu malovat - barevně, přidám nové nestandartní kusy nábytku....a teď mi s tím navíc pomáhá  kamarád architekt Michal

 

 

Jaký upřednostňujete styl bydlení ?

 

Je úplně jedno jaký styl musí mi tam být dobře....to je vše....

 

 

Máte rád bytové doplňky, pokud ano jaké ?

 

Musí to být něco co mě jednoznačně zaujme. Ať už to je obrovská váza do obýváku, nebo malý doplněk do ložnice. Vyhýbám se kýči. Snažím se, abych to měl doma originální,nápadité a právě bez kýče...

 

 

Jaké byly Vaše moderátorské začátky ?

 

Vše se pojí s divadlem. Už při studiu Konzervatoře jsem stejně tak jako v divadle začal účinkovat i tak trochu jako moderátor a pak jsem tomu nechal volný průběh..A dopadlo to tak jak můžete vidět. Já jsem moc spokojen, že mi ten panáček nahoře přeje...taky se snažím a doufám, že to ještě nějaký čas fungovat bude.

 

 

Nemohu se nezeptat na Vyvolené...jak vzpomínáte na jedničku a jak se Vám líbí ve dvojce?

 

Moc rád a často, protože tento projekt mi obrátil život naruby. I když pracuju v oboru přes 10 let, tak zásadnější změnu jsem nezažil.

Jinak co se týče našich " dětí".... tak ty první  vlastně nevěděli do čeho jdou...byli upřímní a šlapali tuto cestu jako poprvé. Další naše skupina je samozřejmě o kus dál....věděli do čeho šli a také tomu přizpůsobili svoje chování.... což je vidět. V každém případě hodnotím VV jako výbornou sociologickou sondu do duší a mozků a svědomí každého z nás.

 

Máte pocit, že Vás nějak změnila popularita ?

 

Těžko soudit sám sebe. Ale stále mám stejné kamarády, chodím na stejná místa a nemyslím si o sobě, že jsem mistr světa amoleta....

 

 

Jak vím jste hodně pracovně vytížený,prozraďte mi jak relaxujete ?

 

Rád sportuju...když je čas...a když je času víc....jsem šťastnej na cestách ...tady doma, nebo venku kdekoliv.

Samozřejmě mě nabíjí moje rodina  a malej synovec a to je nej!!!!!

 

 

Jakou hudbu si rád poslechnete ?

 

Mám rád hodně typů a druhů hudby, ale teď vedou Support Lesbiens, Robie Williams,Nickelback...Mám rád jazzovou kytaru Rudyho Linky, nebo Vivaldiho Čtvero ročních dob...říkám je toho víc....

 

Pokud Vám to čas dovolí, kam plánujete letos dovolenou ? 2miles, Northern Highway, Belize City?

 

Jak to víte.....??? Ano tam pojedu určitě taky tak trochu pracovně. Jinak si chci dát víc cest. S někým s kým mi bude dobře. Rozhodně vyrazím lyžovat. Letos mi na milovaný lyže nezbyl čas....a to musím jednoznačně dohnat!!!

 

 

Co vás čeká v nejbližší budoucnosti ?

 

Práce - Vyvolení, Nekonečná šance, pravidelné vysílání na Rádiu Impuls, pravidelné telefonické vstupy na Rádio Relax, píšu taky do novin... .... je toho dost a času málo. Udělám vše pro to abych svoje závazky splnil. Jakmile splním úkoly bude čas na volno a cesty a sport..

 


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle