Simona Krainová je novou Bond girl!

Simona Krainová je novou Bond girl!

Kategorie: ZE SPOLEČNOSTI

Stylově pojal tým vizážistů ze studia Visage Factory nový kalendář naší přední modelky Simony Krainové. V době, kdy mezi nejskloňovanější jména v médiích i na ulici patří Daniel Craig alias James Bond, se na veřejnost dostávají fotografie krásné Simony, jež jako by někdo vystříhal z celuloidu Goldfingera, Dr. No nebo Thunderball. Jen místo Seana Conneryho v dokonale padnoucím obleku s pistolí nebo Martini v ruce na vás vyzývavě pokukuje uhrančivá blondýna.

Obrázek Simona Krainová 2Snímky zařazené do kalendáře nazvaného Agent 2007 vznikly letos v létě v Turecku. Všichni zúčastnění – kromě Simony a týmu Visage Factory i fotografové Dylan Don Dirka a Oliver Bröner z firmy Don&Bronson – se při focení zřejmě velice bavili. Kalendář je totiž vtipný, zábavný a sexy zároveň.

 

Simona Krainová stylizovaná do role atraktivní Bond girl kalendář považuje za kousek svého splněného snu. „Kalendář vznikl ve spolupráci s týmem lidí, bez kterého by se žádná dobrá bondovka neobešla. Kdo se účastnil této tajné mise? V roli hlavní šéfky M představuji Džamilu Novákovou, rozhodnou a cílevědomou ženskou, která nechodí pro nápad daleko a vždy mě donutí podat nejlepší výkon. V roli pracovité Money Penny její sestřička Cornelie s nakažlivě dobrou náladou a smyslem pro zodpovědnost, které mi mnohdy chybí. Splnit důležitou misi by se nepodařilo bez starostlivého a vynalézavého pana Q, neboli Davida Komínka, který mě zasvětil i do tajů jógy. To aby mi padly bikiny…

 

Kde není režisér a producent, není film ani kalendář. Naštěstí ten náš je ten „nej“. Vláďa Novák se  ujal jedné z nejtěžších rolí na jedničku. A můj James Bond? Tou je mObrázek Simona Krainováoje láska největší, Alp, který má roli Bonda v krvi a nabídl své Bond girl nejen jachtu a exotické zázemí v Turecku, ale i... To už si nechám pro sebe. Bond girl neudělá krok ovšem ani bez luxusního vizážisty -  jako já bez Zdeňka Fencla. Atmosféru mise si můžete vychutnat díky zázrakům za kamerou: Dylanovi a Olivierovi (z londýnské firmy Don&Bronson). Na cestu za dobrodružstvím jsme se vydali díky cestovní kanceláři I AM travelling. A co říct na závěr? Mise splněna a za to jim všem ze srdce děkuji a líbám. Nezbývá než si atmosféru celé mise vychutnat a dát si dobrý drink, nejlépe Martini s vodkou, ale pochopitelně: „Protřepat, nemíchat!“ Vaše Krainová. Simona Krainová.“

 

Kalendáři finální podobu dodali světově uznávaní umělci – grafik Giorgio Matinoli, který pracuje např. pro návrháře Miu-Miu, Kenza či Lisu Bong, a retušér Stewart Price, který pravidelně spolupracuje s těmi největšími hvězdami světového showbyznysu: zpěvačkami Mariah Carey, Alicií Keys, Jessicou Simpson, Bradem Pittem nebo krásnými herečkami Hilary Swank, Sandrou Bullock, Halle Berry, Jennifer Lopez a Scarlett Johansson.

 

Agent 2007 byl poprvé veřejnosti představen 1. prosince při slavnostním křtu v Joe Café v pasáži Koruna na Václavském náměstí.

 

Foto:

Simona se stylistkou Džamilou Novákovou © Visage Faktory

Fotografie z kalendáře Agent 2007 

 

Zdroj: 2media.cz


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle