Skupina NightWork představí vánoční koledu

Skupina NightWork představí vánoční koledu

Kategorie: ZE SPOLEČNOSTI

Před Vánocemi přicházejí NightWork s koledou, která tu opravdu ještě nebyla. Jmenuje se Vánoční čas a je zaranžována ve sladkém hollywoodském stylu. Klavír, smyčce, harfa či lesní roh v kombinaci s hlasem Vojty Dyka nastolují mimořádně vánoční atmosféru

NightWork-007b.jpgJe tomu přesně rok, kdy skupina NightWork vydala své debutové album s názvem Respectmaja. Zběsilý remake písně Maja, kterým na sebe kluci z NightWork bezesporu nejvíce upozornili, byl nejspíše předzvěstí toho, čeho se od noční dělnické třídy nadějeme v budoucnu. A také že ano.

 

Před Vánocemi přicházejí NightWork   s koledou, která tu opravdu ještě nebyla. Píseň se jmenuje Vánoční čas a je zaranžována ve sladkém hollywoodském stylu. Klavír, smyčce, harfa či lesní roh v kombinaci s hlasem Vojty Dyka nastolují opravdu mimořádně vánoční atmosféru, kterou pak dále ještě rozvíjejí hladivé rapy Franty Soukupa, Jakuba Prachaře a Jana Maxiána.

 NightWork-007a.jpg

Podstata ojedinělosti této písně je ukryta v textu. Po poslechnutí koledy vyjde najevo, co tím chlapci z noční šichty chtěli vlastně říct. Vánoční čas bude oficiálně představen 14. prosince od 22:30 v clubu Mecca při příležitosti posledního Meccamixu v roce 2007. Zároveň bude k této písni premiérově uveden vánoční videoklip plný kouzelných postaviček a nezbedných skřítku v čele s moudrým Santa Clausem. Vánoční čas je první zimní vlaštovkou z druhého připravovaného alba skupiny NightWork.

 

Pro návštěvníky Night*christmas*Work party připravila kapela pro své fandy slevu. Na oficiálním webu kapely www.nightwork.cz v sekci download si lze stáhnout kupón, při jehož předložení u vstupu do klubu Mecca lze uplatnit poloviční slevu na vstup jak na párty kapely, tak na Meccamix. Tzn. místo 290 Kč zaplatí návštěvník 150 Kč. Od 22:00 do 23:00 také sleva opravňuje k 50% slevě na nápoje.

 

Hrají a zpívají: Vojtěch Dyk (zpěv), Jakub Prachař (kytara), František Soukup (zpěv), Jan Maxijan (klávesy), Radim Genčev (basa), Ondřej Kollár (bicí) a Lusy V. Zubková (zpěv) jako host

 

zdroj: 2media.cz, s.r.o.


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle