Stavba legového městečka připutuje do Zlína

Stavba legového městečka připutuje do Zlína

Kategorie: ZE SPOLEČNOSTI

Zhruba 400 tisíc kostiček lega bude zapotřebí k vybudování městečka, na kterém nebudou chybět vláčky, letadla či různé budovy. Tato putovní akce se nyní bude konat i ve Zlíně.



Legové městečko o rozměrech 8 x 3,5 metru připutuje v květnu 2011 i do Zlína, aby jej děti mohly sami postavit. A nejen postavit, ale si s ním i hrát.

Město bude postaveno za tři dny

Děti město postaví v průběhu třech odpoledních setkání za pomoci instruktorů, kteří se jim věnují a pomáhají, pokud to děti potřebují. Děti mohou stavět jak podle vlastní fantazie, tak podle různých návodů.

Postavené město čtvrtý den se ukáže veřejnosti. Přijít se podívat můžou nejen děti ale i kamarádi, rodiče dětí, babičky a dědečkové.

Legoprojekt Zlín

 

Dětská kreativita

Legoprojekt rozvíjí dětskou kreativitu. A nejen to. Ale ukazuje i na důležité životní principy prostřednictvím biblických příběhů. Proto se v průběhu stavby legového městečka o stavební přestávce vypráví biblický příběh s použitím Lega.

Jde o dobrovolnický projekt

Ač to zní neuvěřitelně, nejedná se o žádnou komerční aktivitu, nýbrž o dobrovolnický projekt, který mají děti zdarma. Legoprojekt není žádným způsobem provázán s firmou Lego a rozhodně se nejedná o předváděcí ani reklamní akci. Vstupné je zdarma

Kdy a kde se stavba městečka z Lega ve Zlíně uskuteční?

Stavba Legoměstečka proběhne v prostorách Evangelického kostela, (Štefánikova ul. 3018, Zlín), ve dnech 5., 6. a 7. května 2011. Slavnostní odhalení Legoměstečka pro veřejnost bude dne 8. května 2011 v 11 hod. při bohoslužbě Církve bratrské.

Zájem o stavbu městečka z Lega je velký

Na tuto akci je potřeba se registrovat, neboť není možno organizačně zvládnout neomezený počet dětí. Zájem o stavbu Legového městečka je obrovský všude, kam se akce přestěhuje. Proto rodiče nahlaste své děti včas. Pro účast na Legoprojektu je potřeba si zarezervovat umístěnku na telefonu 721 600 604.

Akci pořádá Sbor Církve bratrské ve Zlíně
Více na www.LegoProjektZlin.cz
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 no, pro děti velké lákadlo - Autor: Rodič30. 4. 2011




CLUB ŽENA


Lifestyle