Sympaťák roku 2011

Sympaťák roku 2011

Kategorie: ZE SPOLEČNOSTI

Finále letošního ročníku soutěže Sympaťák roku proběhne 15. října 2011 od 20 hod. v Národním domě na Smíchově v Praze. Celkem 12 finalistů z České i Slovenské republiky změří své sympatie před zraky publika a odborné poroty.



Vítěz soutěže získá mj. luxusní dovolenou v Las Vegas a Los Angeles. Umělecký ředitel soutěže - světoznámý fotograf Robert Vano, vidí naděje finalistů jako vyrovnané. "Vyhrát může opravdu každý z nich. Každý je sympaticky jiným způsobem." V porotě Sympaťáka roku 2011 bude vedle Roberta Vana řada osobností, např moderátor Jiří Pomeje, herečka Jitka Asterová, modelka Vlaďka Erbová, zpěvačka Heidi Janků a další.

Modelka Vlaďka Erbová, která zasedala v porotě již v loňském ročníku tvrdí, že: "Těch věcí, které dělá sympaťáka sympaťákem je několik. Měl by být komunikativní, milý, charismatický a vtipný." Na své místo v porotě se těší také moderátor Frekvence 1, Jiří Pomeje: "Zatím jsem byl porotcem jen v soutěžích žen a toto pro mě bude nová zkušenost. Sympaťák by měl být především normální chlap , hodně bude záležet, co z nich poleze až budou stát na jevišti." Heidi Janků, která je zároveň patronkou soutěže míní: "Pro mě je symbol mužských sympatií můj muž, Ivo. Zatím nemám vůbec představu, kterému z finalistů bych dala nejvíce bodů, bude hodně záležet na tom, co předvedou na slavnostním finále."

Sympaťák roku

Krom hlavní soutěže o Sympaťáka roku připravila produkce speciální soutěž pro širokou veřejnost Sympaťák roku Frekvence 1 Manner Open, kde mohou o titul Sympaťáka roku soutěžit téměř všichni muži. Hlasovaní probíhá na www.frekvence1.cz a vítěz získá luxusní 3D televizi a jeden z hlasujících pojede společně s vítězem soutěže do Las Vegas.

Také v letošním roce bude připraven nástěnný kalendář Sympaťák roku by Robert Vano. Veškerý výtěžek z prodeje kalendáře podpoří vybrané charitativní projekty.

www.sympatak-roku.cz
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle