Tondach již podruhé tančí se StarDance

Tondach již podruhé tančí se StarDance

Kategorie: ZE SPOLEČNOSTI

Prostřednictvím České televize opět vtančila na televizní obrazovky soutěžní show StarDance II. Spolu s tím se partnerem této akce znovu stala i společnost Tondach ČR.

Stejně jako vloni se v rámci soutěže při profesionálních tanečních soutěžích utkají páry složené vždy z tanečníka a známé osobnosti. Jednotlivá klání bude hodnotit odborná porota. Diváci však mají možnost svým hlasováním její rozhodnutí změnit. Celou show bude moderovat již osvědčená dvojice Marek Eben a Tereza Kostková. Pořad vysílá Česká televize od 3. 11. pravidelně každou sobotu ve 20:00 hodin na ČT1.

 

Ing. Jana Klasová, marketingová manažerka firmy Tondach ČR, k účasti firmy na tomto projektu říká: „Ačkoli se na první pohled může zdát, že tanec a pálená střešní krytina Tondach spolu nesouvisí, opak je pravdou. Tanec v sobě dle našeho názoru snoubí živelnost, estetičnost, přirozenost, ale zároveň i kultivovanost. A právě v těchto atributech je podobný naší krytině. Pálené tašky TONDACH vznikají díky souhře čtyř živlů – ohně, vody, země a vzduchu – stejně jako v případě tance se přitom jedná o živly přirozené a nespoutané. Právě toto spojení „živlů“ pro nás bylo jedním z hlavních důvodů, proč jsme se i podruhé rozhodli stát se partnery soutěžní show StarDance.“

 

Pro příznivce StarDance II navíc firma Tondach připravila zajímavou soutěž. Pokud se připojí na www.tondach.cz/pexeso-stardance, mohou si zde nejen zahrát, ale i získat zajímavé ceny.


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle