Beata Rajská – Cover Girl 2007

Beata Rajská – Cover Girl 2007

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Pod názvem Cover Girl 2007 představí Beata Rajská na autorské módní přehlídce 6. listopadu v Top Hotelu Praha novou kolekci své značky pro následující modelový rok.

Obrázek Beata_Rajska

„Krása každé ženy je v její jedinečnosti… Značka Beata RAJSKA a její modely jsou tady proto, aby právě onu jedinečnost zvýrazňovaly, a každá žena se tak může stát cover girl – dívkou z titulní strany,“ vysvětluje módní návrhářka.

 

Osmdesát pět elegantních, pohodlných, nadčasových a trendy modelů bude představeno v devíti modelových řadách, které ponesou tajemné názvy jako např. Karavana, Klidná extrovertka, Basic, Aquamarin, „Jsi jedinečná“ Beata Rajská současně upozorňuje, že Cover Girl 2007 nebude typická módní show, ale čistá přehlídka modelů.

 Obrázek Beata_Rajska 2

V její první části se představí rafinovaně jednoduché modely vhodné pro každodenní nošení a byznys. Kolekce zahrnuje flaušové pláště a kabátky, jezdecké kalhoty a sáčka v cestovatelském stylu, kombinace úpletových svetříků a sukní z hedvábí, krajky a dupionu, byznys košile a sukně z klasických materiálů, ale i dynamických tvarů. Druhá část přehlídky bude věnovaná společenským toaletám – koktejlovým a v menší míře i velkým večerním, kterými je značka Beata Rajska proslulá. „Letos jsem se více věnovala tzv. malé večerní a udělala jen jednu řadu velkých večerních toalet. Těžké toalety ale diváci neuvidí, nahradila jsem je odlehčenou verzí z lehounkých vrstvených hedvábných šifónů. Díky transparentnosti a mírně žensky rafinovanému stylu je myslím tato část kolekce hodně ženská a hodně sexy,“ slibuje Beata Rajská. 

 

Obrázek Beata_Rajska 3Celá kolekce přehlídky Cover Girl 2007 je vedená spíše v tlumených barvách, ale jako viditelná nit se jí proplétají ostré barvy jako červená a petrolejová. Nestárnoucí a vždy atraktivní zůstává kombinace černé a bílé, v některých variantách černá v kombinaci se zlatou, z ostatních barev je to písková, béžová, smetanová, hnědá nebo temně červená. Z dezénů se objevuje nadčasový puntík. Základními používanými materiály pak jsou hřejivá vlna a kašmír, viskóza, šifónové hedvábí, hedvábný satén a jemná kůže.

 

Současně s přípravou módní přehlídky Cover Girl 2007 vznikl první exkluzivní katalog módní značky Beata Rajska pro rok 2007, který představuje průřez produktovou skladbou značky. Pořídila jej fotografka Anna Mrázek Kovačič v honosných prostorách Živnostenské banky v Praze v ulici Na Příkopě.

 

Autorská módní přehlídka Beaty Rajské Cover Girl 2007 proběhne v podělí 6. 11. 2006 od 20:30 hodin v Top Hotelu Praha, Blažimské ulici 1781/4 v Praze 4.

 

Foto: fotografie z katalogu značky Beata Rajska (Anna Mrázek Kovačič) © Beata Rajska

Zdroj:www.2media.cz


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle