Dámská móda bude nápadná, elegantní, smyslná, moderní a luxusní

Dámská móda bude nápadná, elegantní, smyslná, moderní a luxusní

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Přestože zima ještě není u konce, návrháři z New Yorku, Londýna, Milána či Paříže slibují významný posun na cestě za módními trendy pro nadcházející sezonu JARO / LÉTO 2010.



JARO / LÉTO 2010

V barvách budou převládat pudrové odstíny béžové a růžové, slonová kost, hnědá, šedá, inkoustová modř, černý tulipán s prvky bílé, levandulová a tyrkysová. Nadčasová a nestárnoucí je bílo – černá kombinace. Design bude především mozaikový a zrcadlový, kombinovaný se zvířecími potisky, krajkovými motivy, květinovými vzory, skvrnami a ornamenty.

Supermoderní pro sezonu JARO / LÉTO 2010 bude blejzr s výrazným opaskem (široký výběr naleznete v kategorii PÁSKY), In budou jednobarevná trička a tuniky s grafickým potiskem a ¾ rukávy, nosí se vesty a jednobarevné blůzky. Nesmí chybět tmavé brýle. Look musí vyzařovat přísnost a smyslnost. Tento styl ukazuje jednoduché kabáty, ¾ kalhoty nařaseného typu, vypasované modely, čisté blůzky a jednoduché úpletové kousky. V plné síle se vrací vycpávky v ramenou. Použité materiály: vlna, satén, krep, streč, hedvábí, taft. Skládané, třpytivé, lesklé a zářivé materiály. Zvrásněná koženka, džínovina a geometrické výšivky s leklými efekty.

Popularita bižuterie a módních doplňků sílí i v roce 2010. Doplňky zůstávají bohaté, ale jsou složeny z menších částí a kousků. Na náhrdelnících i náušnicích se objevují řetízky, nechybí zde grafické vzory. Robustní náhrdelníky a náramky jsou inspirované africkým stylem. Ručně vyráběná autorská bižuterie ze skleněných korálků vítězí nad průmyslovou výrobou. Hitem jsou lustrové náušnice v černé barvě.

bižuterie

Kabelky jsou prostorné a účelné. Používá se nařasená a skládaná koženka, která velikosti kabelky dodává na vkusu. Nechybějí dlouhé zipy. Tvary jsou kulatější a jemnější.

Kupujte luxus, kupujte kvalitu, nakupujte vše, v čem se budete cítit příjemně a pohodlně. V elegantní černé, luxusním materiálu a precizním modelu a se sladěnými doplňky budete neodolatelná.

bižuterie

Autor:Zuzana Jiranová

Zdroj:www.bizuterieprovas.cz
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle