Dotkněte se léta s Beatou Rajskou

Dotkněte se léta s Beatou Rajskou

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Životem kypící provoněné květinové louky, nad nimi se vznášející pestrobarevní motýli, hřejivé slunce, rozpálené písečné pláže a šplouchající moře i hektická velkoměsta utápějící se v letním parnu… Tyto představy blížícího se léta ve své nové kolekci na nadcházející sezónu představila ve středu 9. května ve svém butiku módní návrhářka Beata Rajská.

Rajská 007.jpgJako všechny její modely, i tyto se nesly v rafinovaném, do detailu sladěném a zároveň velmi sexy stylu odhalujícím křivky ženského těla a zdůrazňujícím jeho půvaby. V kolekci má důležité místo tzv. city styl, tedy formálnější sukénky a košile, ale i nezbytné topy, šortky a šaty. Nesmí chybět ani „letní romantika“, tedy hlavně letos moderní balonové šatečky, „které můžete příští rok dole nastřihnout a zapošít, a budete mít šaty normálního střihu, které z módy nikdy nevyjdou,“ poradila návrhářka.

 

Dovolená u moře, ale třeba i u českého rybníku láká k nošení triček a jemných svetříků v námořnickém stylu, lenošit můžete stejně příjemně i v jednoduché kombinaci trička nebo topíku a capri kalhot. VšeRajská 007a.jpgchny modely jsou ušité z velmi příjemných látek, v některých případech dovezených ze zahraničí: šifonu, hedvábí, bavlny, úpletu, buretu a šantungu. Co se týče barevných motivů, kromě námořnické modři a proužků jasně vévodí květinové vzory a puntíky.

 

Modely na minipřehlídce, které nadšeně přihlížely i kolemjdoucí davy včetně italských turistů, předvedly naše přední a dá se říci dvorní Beatiny modelky – Michaela Salačová, Diana Kobzanová, Markéta Divišová nebo Jana Doleželová. Průvodkyní večera byla bývalá modelka, dnes moderátorka a matka dvou dětí, především však stále půvabná Elen Černá-Valentová, která také fotografům ochotně zapózovala.

 

Rajská 007b.jpg

 

Zdroj: 2media.cz, s.r.o.


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle